Menu
Chord Abot Konco - Mas Nang's
Chord Lagu Abot Konco
Kunci Gitar Abot Konco
(Intro) AmEmAmEm
CDmFG

AmEm
neng pojok.. atiku
AmEm
iseh ono.. kenanganmu
CDm
naliko.. kowe ngucap tresno..
FG
apuranen.. aku ra biso nompo..

AmEm
aku ngerti.. atimu gelo
AmEm
mergo aku.. ra nompo tresno
CDm
amergo.. kancaku ugo tresno
FGC
marang sliramu pingin dadi sisianmu..

(Intro) CDmFC
DmAmGAm

(Chorus)
C
wes wes lilakno
Dm
anggapen aku ra ono
FG
mugo kowe biso manggeh mulyo..

C
nemu wong kang..
Dm
bener bener tresno
F
marang sliramu
GC
lan ra bakal gawe loro..

(Intro) DmGC

AmEm
aku ngerti.. atimu gelo
AmEm
mergo aku.. ra nompo tresno
CDm
amergo.. kancaku ugo tresno
FGC
marang sliramu pingin dadi sisianmu..

(Intro) CDmFC
DmAmGAm

(Chorus)
C
wes wes lilakno
Dm
anggapen aku ra ono
FG
mugo kowe biso manggeh mulyo..

C
nemu wong kang..
Dm
bener bener tresno
F
marang sliramu
GC
lan ra bakal gawe loro..

C
wes wes lilakno
Dm
anggapen aku ra ono
FG
mugo kowe biso manggeh mulyo..

C
nemu wong kang..
Dm
bener bener tresno
F
marang sliramu
GC
lan ra bakal gawe loro..

CF
amergo aku
GC
iseh tetep abot konco..

Chord Gitar Terkait