Menu
Chord Agan Paralon X Asep Balon X Udin And Friends - Cinta Itu Musingkeun
Chord Lagu Agan Paralon X Asep Balon X Udin And Friends
Kunci Gitar Agan Paralon X Asep Balon X Udin And Friends
Capo di fret 4

Intro : C G F G C

C
nu setia
G
eleh ku nu sagala boga
F G C
komo urang..

C
nu boga harta
G
na beak diporotan
F G C
komo urang..

C
nu kasep curhat
G
karena di selingkuhan
F G C
komo urang..

F G
geus jadi realita cinta
Em Am
loba nu nyieun luka
Dm
jadi urang mah milih
G
sorangan heula..

Reff :
C G
cinta cinta, cinta itu musingkeun
G C
loba jalma nu dinyeuri hatekeun
C G
cinta cinta, cinta itu musingkeun
G C
loba jalma nu dikecewakeun..

[Rap]
C
anu laloba duit ge loba nu galau
G
nu kasep jeung gareulis
kisah cintana kacau
F
komo urang
G
beungeut ciga wadah saos mekdi
C
komo urang nu bangkar mobil
ge teu kabeuli..

C
saat batur bobogohan keat
duit keur tuang
G
aing mah ngan bisa
ngajajanan seblak tulang
F
batur bobogohan
G
ulin geus ciga bulan madu
C
aing mah ngan bisa
jalan-jalan diruang tamu..

C
nu bebeakan
G
eleh ku nu duitan
F G C
komo urang..

C
nu berjuang
G
eleh ku nu punya uang
F G C
ko mo urang..

F G
geus jadi realita cinta
Em Am
loba nu nyieun luka
Dm
jadi urang mah milih
G
sorangan heula..

Reff :
C G
cinta cinta, cinta itu musingkeun
G C
loba jalma nu dinyeuri hatekeun
C G
cinta cinta, cinta itu musingkeun
G C
loba jalma nu dikecewakeun..

C G
cinta cinta, cinta itu musingkeun
G C
loba jalma nu dinyeuri hatekeun
C G
cinta cinta, cinta itu musingkeun
G C
loba jalma nu dikecewakeun..

Outro : C G F G C

C
nu tereh kawin
G
ujug-ujug ditinggalin
F G C
untung lain urang..

*** CHORD ASLI ***

Intro :
E B A B E

E
nu setia
B
eleh ku nu sagala boga
A B E
komo urang..

E
nu boga harta
B
na beak diporotan
A B E
komo urang..

E
nu kasep curhat
B
karena di selingkuhan
A B E
komo urang..

A B
geus jadi realita cinta
G#m C#m
loba nu nyieun luka
F#m
jadi urang mah milih
B
sorangan heula..

Reff :
E B
cinta cinta, cinta itu musingkeun
B E
loba jalma nu dinyeuri hatekeun
E B
cinta cinta, cinta itu musingkeun
B E
loba jalma nu dikecewakeun..

[Rap]
E
anu laloba duit ge loba nu galau
B
nu kasep jeung gareulis
kisah cintana kacau
A
komo urang
B
beungeut ciga wadah saos mekdi
E
komo urang nu bangkar mobil
ge teu kabeuli..

E
saat batur bobogohan keat
duit keur tuang
B
aing mah ngan bisa
ngajajanan seblak tulang
A
batur bobogohan
B
ulin geus ciga bulan madu
E
aing mah ngan bisa
jalan-jalan diruang tamu..

E
nu bebeakan
B
eleh ku nu duitan
A B E
komo urang..

E
nu berjuang
B
eleh ku nu punya uang
A B E
ko mo urang..

A B
geus jadi realita cinta
G#m C#m
loba nu nyieun luka
F#m
jadi urang mah milih
B
sorangan heula..

Reff :
E B
cinta cinta, cinta itu musingkeun
B E
loba jalma nu dinyeuri hatekeun
E B
cinta cinta, cinta itu musingkeun
B E
loba jalma nu dikecewakeun..

E B
cinta cinta, cinta itu musingkeun
B E
loba jalma nu dinyeuri hatekeun
E B
cinta cinta, cinta itu musingkeun
B E
loba jalma nu dikecewakeun..

Outro :
E B A B E

E
nu tereh kawin
B
ujug-ujug ditinggalin
A B E
untung lain urang..

Chord Gitar Terkait