Menu

Chord Sadar Diri

Chord AKD Band feat. Agung Pradanta, Icha Eviana - Sadar Diri
Chord Lagu AKD Band feat. Agung Pradanta, Icha Eviana
Kunci Gitar Akd Band Feat. Agung Pradanta, Icha Eviana
Capo di fret 5

(Intro) FGEmAmFG..

CEmFC
cen aku sing kleru.. nggugu omonganmu..
DmGC
aku tak sing ngalah.. wis ora betah..
DmG
yen tak terus-teruske..
EmAm
aku mung loro dewe..
DmGC
cukup semene tak bubarke..

CEmFC
cen bener kandaku.. cen leres pikirku..
DmGC
tekamu mung nglarani atiku..
DmG
ra bakal tak baleni..
EmAm
opo meneh dadi siji
DmGC
cukup reti.. ben Gusti sing mbiji..

FG
sok kowe bakal ngerti..
EmAm
loro sing tak rasakke
FGC
cukup semene ra tak teruske..

(Chorus)
FG
sewu siji sing purun nompo..
EmAm
yen lakumu nggawe loro..
FGC
bolan-baleni dolanan ati..

FG
aku pancen ra sempurna
EmAm
nduwe ku mung setia..
FGC
ra sah nggetuni dinggo sadar diri..

(Int.) FGEmAmFGC..

FG
sok kowe bakal ngerti..
EmAm
loro sing tak rasakke
FGC
cukup semene ra tak teruske..

(Chorus)
FG
sewu siji sing purun nompo..
EmAm
yen lakumu nggawe loro..
FGC
bolan-baleni dolanan ati..

FG
aku pancen ra sempurna
EmAm
nduwe ku mung setia..
FGC
ra sah nggetuni dinggo sadar diri..

FGEmAm
aku sadar diri ku sing dolanan ati
FGC
gawe gelo atimu, nyuwun pangapuramu..
FGEmAm
ra bakal tak baleni aku sing nglarani..
FGC
pengenku siji bebarengan koyo wingi..

(Chorus)
FG
sewu siji sing purun nompo..
EmAm
yen lakumu nggawe loro..
FGC
bolan-baleni dolanan ati..

FG
aku pancen ra sempurna
EmAm
nduwe ku mung setia..
FGC
ra sah nggetuni dinggo sadar diri..
Dm
ra sah nggetuni..
GFC
dinggo sadar diri..





(Intro) BbCAmDmBbC..

FAmBbF
cen aku sing kleru.. nggugu omonganmu..
GmCF
aku tak sing ngalah.. wis ora betah..
GmC
yen tak terus-teruske..
AmDm
aku mung loro dewe..
GmCF
cukup semene tak bubarke..

FAmBbF
cen bener kandaku.. cen leres pikirku..
GmCF
tekamu mung nglarani atiku..
GmC
ra bakal tak baleni..
AmDm
opo meneh dadi siji
GmCF
cukup reti.. ben Gusti sing mbiji..

BbC
sok kowe bakal ngerti..
AmDm
loro sing tak rasakke
BbCF
cukup semene ra tak teruske..

(Chorus)
BbC
sewu siji sing purun nompo..
AmDm
yen lakumu nggawe loro..
BbCF
bolan-baleni dolanan ati..

BbC
aku pancen ra sempurna
AmDm
nduwe ku mung setia..
BbCF
ra sah nggetuni dinggo sadar diri..

(Int.) BbCAmDmBbCF..

BbC
sok kowe bakal ngerti..
AmDm
loro sing tak rasakke
BbCF
cukup semene ra tak teruske..

(Chorus)
BbC
sewu siji sing purun nompo..
AmDm
yen lakumu nggawe loro..
BbCF
bolan-baleni dolanan ati..

BbC
aku pancen ra sempurna
AmDm
nduwe ku mung setia..
BbCF
ra sah nggetuni dinggo sadar diri..

BbCAmDm
aku sadar diri ku sing dolanan ati
BbCF
gawe gelo atimu, nyuwun pangapuramu..
BbCAmDm
ra bakal tak baleni aku sing nglarani..
BbCF
pengenku siji bebarengan koyo wingi..

(Chorus)
BbC
sewu siji sing purun nompo..
AmDm
yen lakumu nggawe loro..
BbCF
bolan-baleni dolanan ati..

BbC
aku pancen ra sempurna
AmDm
nduwe ku mung setia..
BbCF
ra sah nggetuni dinggo sadar diri..
Gm
ra sah nggetuni..
CBbF
dinggo sadar diri..

Chord Gitar Terkait