Menu
Chord Aku Dudu Raja - Ardha Tatu
Chord Lagu Aku Dudu Raja
Kunci Gitar Aku Dudu Raja
(Intro) AmFDmEAm
AmFDmEAmE

AmEAm
aku pancen uwong sing tuno aksoro..
AmDm
ora biso nulis, ora biso moco..
E
nanging ati iki isih nduwe roso..
FEAmE
roso tresno koyo tumrape manungso..

AmEAm
aku pancen uwong cilik ra koyo rojo..
AmDm
biso mangan wae aku uwis trimo..
E
nanging ati iki isih nduwe roso..
FEAm
jroning batin sak tenane pengen kondo..

(Intro) DmAmEAm

(Chorus)
Dm
pupus.. godong gedang
FEAm
ajang pincuk saiki wis ra kelingan..
E
biting.. pringe garing..
FEAm
mbok apusi awakku yo nganti gering..

Dm
klaras.. godong gedang
FEA
sing tak gagas saiki wis ra kelingan..
E
tiwas.. ketiwasan..
FEAm
melu nandur tresno aku ra keduman

AmEAm
aku pancen uwong sing tuno aksoro..
AmDm
ora biso nulis, ora biso moco..
E
nanging ati iki isih nduwe roso..
FEAm
roso tresno koyo tumrape manungso..

(Intro) DmAmEAm

(Chorus)
Dm
pupus.. godong gedang
FEAm
ajang pincuk saiki wis ra kelingan..
E
biting.. pringe garing..
FEAm
mbok apusi awakku yo nganti gering..

Dm
klaras.. godong gedang
FEA
sing tak gagas saiki wis ra kelingan..
E
tiwas.. ketiwasan..
FEAmE
melu nandur tresno aku ra keduman..
FEAm
melu nandur tresno aku ra keduman..





(Intro) EmCAmBEm
EmCAmBEmB

EmBEm
aku pancen uwong sing tuno aksoro..
EmAm
ora biso nulis, ora biso moco..
B
nanging ati iki isih nduwe roso..
CBEmB
roso tresno koyo tumrape manungso..

EmBEm
aku pancen uwong cilik ra koyo rojo..
EmAm
biso mangan wae aku uwis trimo..
B
nanging ati iki isih nduwe roso..
CBEm
jroning batin sak tenane pengen kondo..

(Intro) AmEmBEm

(Chorus)
Am
pupus.. godong gedang
CBEm
ajang pincuk saiki wis ra kelingan..
B
biting.. pringe garing..
CBEm
mbok apusi awakku yo nganti gering..

Am
klaras.. godong gedang
CBE
sing tak gagas saiki wis ra kelingan..
B
tiwas.. ketiwasan..
CBEm
melu nandur tresno aku ra keduman

EmBEm
aku pancen uwong sing tuno aksoro..
EmAm
ora biso nulis, ora biso moco..
B
nanging ati iki isih nduwe roso..
CBEm
roso tresno koyo tumrape manungso..

(Intro) AmEmBEm

(Chorus)
Am
pupus.. godong gedang
CBEm
ajang pincuk saiki wis ra kelingan..
B
biting.. pringe garing..
CBEm
mbok apusi awakku yo nganti gering..

Am
klaras.. godong gedang
CBE
sing tak gagas saiki wis ra kelingan..
B
tiwas.. ketiwasan..
CBEmB
melu nandur tresno aku ra keduman..
CBEm
melu nandur tresno aku ra keduman..

Chord Gitar Terkait