Menu
Chord Aku Kerjo Ora Golek Rondo By Nella Kharisma
Chord Lagu Aku Kerjo Ora Golek Rondo
Kunci Gitar Aku Kerjo Ora Golek Rondo
Capo di fret 5

(Intro) AmGFEm

AmG
sak karepmu kowe arep nglarani atiku
FGAm
tak trimo sing penting kowe seneng..
AmG
senajan ati ora nrimo nanging yo tak tompo
FGAm
aku ikhlas sing penting awakmu seneng..

GF
tresnoku iki kanggo awakmu
GAm
ora iso diganti tekan patiku..
GF
senajane kowe nglarani atiku
GAm
tak trimo sing penting awakmu seneng..

Am
aku lungo nggolek bondo
Em
malah kowe nuduh aku nggolek rondho..
F
opo sakjane karepmu kok kowe tego
Em
nggawe atiku loro
Am
padahal aku kerjo lan ora neko-neko..
Em
tresnoku mung siji ora bakal terganti
F
mergo kowe sing ono neng njero ati iki..
Em
kowe sing tak tresnani nganti tekane mati
Am
sumpah tenan aku ora bakal ngapusi..

AmG
sak karepmu kowe arep nglarani atiku
FGAm
tak trimo sing penting kowe seneng..
AmG
senajan ati ora nrimo nanging yo tak tompo
FGAm
aku ikhlas sing penting awakmu seneng..

GF
tresnoku iki kanggo awakmu
GAm
ora iso diganti tekan patiku..
GF
senajane kowe nglarani atiku
GAm
tak trimo sing penting awakmu seneng..

Am
aku lungo nggolek bondo
Em
malah kowe nuduh aku nggolek rondho..
F
opo sakjane karepmu kok kowe tego
Em
nggawe atiku loro
Am
padahal aku kerjo lan ora neko-neko..
Em
tresnoku mung siji ora bakal terganti
F
mergo kowe sing ono neng njero ati iki..
Em
kowe sing tak tresnani nganti tekane mati
Am
sumpah tenan aku ora bakal ngapusi..

AmG
sak karepmu kowe arep nglarani atiku
FGAm
tak trimo sing penting kowe seneng..
AmG
senajan ati ora nrimo nanging yo tak tompo
FGAm
aku ikhlas sing penting awakmu seneng..

GF
tresnoku iki kanggo awakmu
GAm
ora iso diganti tekan patiku..
GF
senajane kowe nglarani atiku
GAm
tak trimo sing penting awakmu seneng..





(Intro) DmCBbAm

DmC
sak karepmu kowe arep nglarani atiku
BbCDm
tak trimo sing penting kowe seneng..
DmC
senajan ati ora nrimo nanging yo tak tompo
BbCDm
aku ikhlas sing penting awakmu seneng..

CBb
tresnoku iki kanggo awakmu
CDm
ora iso diganti tekan patiku..
CBb
senajane kowe nglarani atiku
CDm
tak trimo sing penting awakmu seneng..

Dm
aku lungo nggolek bondo
Am
malah kowe nuduh aku nggolek rondho..
Bb
opo sakjane karepmu kok kowe tego
Am
nggawe atiku loro
Dm
padahal aku kerjo lan ora neko-neko..
Am
tresnoku mung siji ora bakal terganti
Bb
mergo kowe sing ono neng njero ati iki..
Am
kowe sing tak tresnani nganti tekane mati
Dm
sumpah tenan aku ora bakal ngapusi..

DmC
sak karepmu kowe arep nglarani atiku
BbCDm
tak trimo sing penting kowe seneng..
DmC
senajan ati ora nrimo nanging yo tak tompo
BbCDm
aku ikhlas sing penting awakmu seneng..

CBb
tresnoku iki kanggo awakmu
CDm
ora iso diganti tekan patiku..
CBb
senajane kowe nglarani atiku
CDm
tak trimo sing penting awakmu seneng..

Dm
aku lungo nggolek bondo
Am
malah kowe nuduh aku nggolek rondho..
Bb
opo sakjane karepmu kok kowe tego
Am
nggawe atiku loro
Dm
padahal aku kerjo lan ora neko-neko..
Am
tresnoku mung siji ora bakal terganti
Bb
mergo kowe sing ono neng njero ati iki..
Am
kowe sing tak tresnani nganti tekane mati
Dm
sumpah tenan aku ora bakal ngapusi..

DmC
sak karepmu kowe arep nglarani atiku
BbCDm
tak trimo sing penting kowe seneng..
DmC
senajan ati ora nrimo nanging yo tak tompo
BbCDm
aku ikhlas sing penting awakmu seneng..

CBb
tresnoku iki kanggo awakmu
CDm
ora iso diganti tekan patiku..
CBb
senajane kowe nglarani atiku
CDm
tak trimo sing penting awakmu seneng..

Chord Gitar Terkait