Menu
Chord Aku Ora Janji - Happy Asmara
Chord Lagu Aku Ora Janji
Kunci Gitar Aku Ora Janji
Capo di fret 2

CG/B
rasane koyo wong mati suri
AmEm
yen kelingan kowe nglarani ati
FC
mengapa dulu aku kau cintai
DmG
sekarang kau tinggal pergi..

CG/B
ibarat gurun ra dadi kali
AmEm
wis ra bakalan aku mbaleni
FC
pilih pergi timbang loro ati
DmGC
yen kon balen.. aku ra janji..

(Chorus)
FGCAm
ra abot aku ninggalke.. kowe..
FGCC7
mergo aku wis oleh gantine..
FGCAm
ra abot aku ninggalke.. kowe..
DmEmFGC
ojo rumongso.. kowe sing ngganteng dewe..

C
lanangan ra ming siji
G/B
kowe pergi golek ganti
Am
timbang mikir ngengkleng
Em
pikiran dadi sepaneng
F
abang-abang lambe
C
kowe ngomong sak penak'e
DmG
terusno lakumu tak golek dalanku dewe..

CG/B
kelakuanmu soyo geje bikin kesel gue
AmEm
golek inspirasi ra sah kakean atraksi
F
manungso mung nglampahi
C
Gusti Allah ngijabahi
DmG
kowe karo aku ditakdirne
C
pancen du jodone..

(Int.) CG/BAmEm
FCDmG

CG/B
rasane koyo wong mati suri
AmEm
yen kelingan kowe nglarani ati
FC
mengapa dulu aku kau cintai
DmG
sekarang kau tinggal pergi..

CG/B
ibarat gurun ra dadi kali
AmEm
wis ra bakalan aku mbaleni
FC
pilih pergi timbang loro ati
DmGC
yen kon balen.. aku ra janji..

(Chorus)
FGCAm
ra abot aku ninggalke.. kowe..
FGCC7
mergo aku wis oleh gantine..
FGCAm
ra abot aku ninggalke.. kowe..
DmEmFGC
ojo rumongso.. kowe sing ngganteng dewe..

C
lanangan ra ming siji
G/B
kowe pergi golek ganti
Am
timbang mikir ngengkleng
Em
pikiran dadi sepaneng
F
abang-abang lambe
C
kowe ngomong sak penak'e
DmG
terusno lakumu tak golek dalanku dewe..

CG/B
kelakuanmu soyo geje bikin kesel gue
AmEm
golek inspirasi ra sah kakean atraksi
F
manungso mung nglampahi
C
Gusti Allah ngijabahi
DmG
kowe karo aku ditakdirne
C
pancen du jodone..

(Chorus)
FGCAm
ra abot aku ninggalke.. kowe..
FGCC7
mergo aku wis oleh gantine..
FGCAm
ra abot aku ninggalke.. kowe..
DmEmFGC
ojo rumongso.. kowe sing ngganteng dewe..

C
lanangan ra ming siji
G/B
kowe pergi golek ganti
Am
timbang mikir ngengkleng
Em
pikiran dadi sepaneng
F
abang-abang lambe
C
kowe ngomong sak penak'e
DmG
terusno lakumu tak golek dalanku dewe..

CG/B
kelakuanmu soyo geje bikin kesel gue
AmEm
golek inspirasi ra sah kakean atraksi
F
manungso mung nglampahi
C
Gusti Allah ngijabahi
DmG
kowe karo aku ditakdirne
C
pancen du jodone..





DA/C#
rasane koyo wong mati suri
BmF#m
yen kelingan kowe nglarani ati
GD
mengapa dulu aku kau cintai
EmA
sekarang kau tinggal pergi..

DA/C#
ibarat gurun ra dadi kali
BmF#m
wis ra bakalan aku mbaleni
GD
pilih pergi timbang loro ati
EmAD
yen kon balen.. aku ra janji..

(Chorus)
GADBm
ra abot aku ninggalke.. kowe..
GADD7
mergo aku wis oleh gantine..
GADBm
ra abot aku ninggalke.. kowe..
EmF#mGAD
ojo rumongso.. kowe sing ngganteng dewe..

D
lanangan ra ming siji
A/C#
kowe pergi golek ganti
Bm
timbang mikir ngengkleng
F#m
pikiran dadi sepaneng
G
abang-abang lambe
D
kowe ngomong sak penak'e
EmA
terusno lakumu tak golek dalanku dewe..

DA/C#
kelakuanmu soyo geje bikin kesel gue
BmF#m
golek inspirasi ra sah kakean atraksi
G
manungso mung nglampahi
D
Gusti Allah ngijabahi
EmA
kowe karo aku ditakdirne
D
pancen du jodone..

(Int.) DA/C#BmF#m
GDEmA

DA/C#
rasane koyo wong mati suri
BmF#m
yen kelingan kowe nglarani ati
GD
mengapa dulu aku kau cintai
EmA
sekarang kau tinggal pergi..

DA/C#
ibarat gurun ra dadi kali
BmF#m
wis ra bakalan aku mbaleni
GD
pilih pergi timbang loro ati
EmAD
yen kon balen.. aku ra janji..

(Chorus)
GADBm
ra abot aku ninggalke.. kowe..
GADD7
mergo aku wis oleh gantine..
GADBm
ra abot aku ninggalke.. kowe..
EmF#mGAD
ojo rumongso.. kowe sing ngganteng dewe..

D
lanangan ra ming siji
A/C#
kowe pergi golek ganti
Bm
timbang mikir ngengkleng
F#m
pikiran dadi sepaneng
G
abang-abang lambe
D
kowe ngomong sak penak'e
EmA
terusno lakumu tak golek dalanku dewe..

DA/C#
kelakuanmu soyo geje bikin kesel gue
BmF#m
golek inspirasi ra sah kakean atraksi
G
manungso mung nglampahi
D
Gusti Allah ngijabahi
EmA
kowe karo aku ditakdirne
D
pancen du jodone..

(Chorus)
GADBm
ra abot aku ninggalke.. kowe..
GADD7
mergo aku wis oleh gantine..
GADBm
ra abot aku ninggalke.. kowe..
EmF#mGAD
ojo rumongso.. kowe sing ngganteng dewe..

D
lanangan ra ming siji
A/C#
kowe pergi golek ganti
Bm
timbang mikir ngengkleng
F#m
pikiran dadi sepaneng
G
abang-abang lambe
D
kowe ngomong sak penak'e
EmA
terusno lakumu tak golek dalanku dewe..

DA/C#
kelakuanmu soyo geje bikin kesel gue
BmF#m
golek inspirasi ra sah kakean atraksi
G
manungso mung nglampahi
D
Gusti Allah ngijabahi
EmA
kowe karo aku ditakdirne
D
pancen du jodone..

Chord Gitar Terkait