Menu
Chord Aku Seng Duwe Ati (Versi Akustik) By Ndarboy Genk
Chord Lagu Aku Seng Duwe Ati (Versi Akustik)
Kunci Gitar Aku Seng Duwe Ati (versi Akustik)
(Intro) CGAmE
FFmGC

CG
Yen awan tansah kelingan
AmC7
yen wengi raiso mapan
FGC
koyo ngene wong sing kasmaran..

CG
s'najan akeh konco-konco
AmC7
sing durung biso nerimo
FGC
kabeh ora tak rungokno..

-G/BAmEm
Jero atine manungso
FC
kuwi bedo-bedo
-G/BAmEm
ora iso mbok antem podo
FC
koyo sing mbok karepno
DmG
kowe ra nglakoni ra usah mutusi

(Chorus)
CG
Aku seng nduwe ati
AmEm
kowe ra sah ngrusohi
FC
Aku seng nduwe roso
DmG
kowe ra sah suloyo..

CG
Aku sih tetep tresno
AmE
senajan dunyo ra trimo
FC
urusono uripmu
DmGC
timbang suwe-suwe lambemu tak tuku..

CG
Walau badai kan menghadang
AmC7
tekan kapan tetep sayang
FGC
sampai maut kan memisahkan..

CG
S'najan akeh sing do nggodo
AmC7
tresno ra bakal tak culno
FGC
susah seneng tekan tuwo..

AmEm
Jero atine manungso
FC
kuwi bedo-bedo
-G/BAmEm
ora iso mbok antem podo
FC
koyo sing mbok karepno
DmE
kowe ra nglakoni ra usah mutusi..

(Chorus) (Overtone)
AE
Aku seng nduwe ati
F#mC#m
kowe ra sah ngrusohi
DA
Aku seng nduwe roso
BmF
kowe ra sah suloyo..

-GCG
Aku seng nduwe ati
AmEm
kowe ra sah ngrusohi
FC
Aku seng nduwe roso
DmG
kowe ra sah suloyo..

CG
Aku seh tetep tresno
AmE
senajan dunyo ra trimo
FC
urusono uripmu
DmEm
timbang suwe-suwe..
FGFG
suwe-suwe lambemu tak tuku..

(Outro) DmFmGC

Chord Gitar Terkait