Menu
Chord Aku Tenang - Emily Young
Chord Lagu Aku Tenang
Kunci Gitar Aku Tenang

F#
pengenku siji..
G#C#CmA#m
nyanding kowe selawase..
D#mG#C#Fm
ra ono wong liyo sing iso misahake..
F#
cukup sliramu
G#C#CmA#m
gawe atiku tenang..
D#m
ra bakal ilang
G#C#
mergo kowe sing tak sayang..

(Intro) D#mG#C#

C#F#C#F#
sumilire angin ndalu iki..
C#F#G#
kelingan esemmu dek wingi..
FmA#m
tansah kegowo nganti saiki..
D#mG#C#
ra biso ilang nganti kegowo ngimpi..

D#mG#C#CmA#m
wes suwe aku ngenteni kowe
D#mG#C#
nganti saiki biso dadi siji..
D#mG#C#Cm
mung kowe.. sing purun nompo
A#m
opo kahananku
D#mG#C#
matursuwun tresnomu mung kanggo aku..

(Chorus)
F#G#C#A#m
pengenku siji nyanding kowe selawase..
D#mG#C#
ra ono wong liyo sing iso misahake..
F#G#C#A#m
cukup sliramu gawe atiku tenang..
D#m
ra bakal ilang
G#C#
mergo kowe sing tak sayang..

(Int.) A#mFmF#G#C#
A#mFmF#G#C#..

D#mG#C#CmA#m
wes suwe aku ngenteni kowe
D#mG#C#D#mFmF#G#
nganti saiki biso dadi siji..
D#mG#C#Cm
mung kowe.. sing purun nompo
A#m
opo kahananku
D#mG#C#
matursuwun tresnomu mung kanggo aku..

(Chorus)
F#G#C#A#m
pengenku siji nyanding kowe selawase..
D#mG#C#
ra ono wong liyo sing iso misahake..
F#G#C#A#m
cukup sliramu gawe atiku tenang..
D#m
ra bakal ilang
G#C#
mergo kowe sing tak sayang..

F#G#C#A#m
pengenku siji nyanding kowe selawase..
D#mG#C#
ra ono wong liyo sing iso misahake..
F#G#C#A#m
cukup sliramu gawe atiku tenang..
D#m
ra bakal ilang
G#C#
mergo kowe sing tak sayang..

(Outro) D#mG#C#
D#mG#C#

Chord Gitar Terkait