Menu
Chord Alon Alon Wae By Nella Kharisma
Chord Lagu Alon Alon Wae
Kunci Gitar Alon Alon Wae
Capo di fret 3

(Intro) CGAmGFCDmG
CGAmGFCDmG

CGAmG
Kabur kanginan tresnamu mabur ilang
FCDmG
Semono tresnamu biyen tak gadang-gadang
CGAmG
Ngempet loroku rangiro kandas tresnoku
FC
Mending aku seng lungo
DmG
alon alon kowe tak lalekno

FG
Ibarat tresnoku gedhe
CBmAm
koyok ombak seng nabrak karang
FGC
Nanging atimu koyok watu iku kasunyatan

CG
Wes alon-alon wae
AmG
tak lalekne kabeh ceritamu
DmAm
Wes tiwas kejeron
FG
loro ono njero atiku
CG
Wes alon-alon wae
AmG
tak lalekne kabeh ceritamu
DmAm
Wes tiwas kejeron
FG
kadung kependem njero dodoku

C
Wes taklilakne kabeh ben dadi kenangan
G
Senajan abot mergo
seng tak gadang jebul wes ilang
Am
tiwas nambah kejeron
Am
Mergo aku kelangan
G
mending tak lilakne
G
Awakmu seng tak sayang
G
Tresnomu ben ambyar ilang

(Interlude) CGAmGFCDmG

CGAmG
Kabur kanginan tresnamu mabur ilang
FCDmG
Semono tresnamu biyen tak gadang-gadang
CGAmG
Ngempet loroku rangiro kandas tresnoku
FC
Mending aku seng lungo
DmG
alon alon kowe tak lalekno

FG
Ibarat tresnoku gedhe
CBmAm
koyok ombak seng nabrak karang
FGC
Nanging atimu koyok watu iku kasunyatan

CG
Wes alon-alon wae
AmG
tak lalekne kabeh ceritamu
DmAm
Wes tiwas kejeron
FG
loro ono njero atiku
CG
Wes alon-alon wae
AmG
tak lalekne kabeh ceritamu
DmAm
Wes tiwas kejeron
FG
kadung kependem njero dodoku

C
Wes taklilakne kabeh ben dadi kenangan
G
Senajan abot mergo
seng tak gadang jebul wes ilang
Am
tiwas nambah kejeron
Am
Mergo aku kelangan
G
mending tak lilakne
G
Awakmu seng tak sayang
G
Tresnomu ben ambyar ilang

(Outro) CGC..





(Intro) D#A#CmA#G#D#FmA#
D#A#CmA#G#D#FmA#

D#A#CmA#
Kabur kanginan tresnamu mabur ilang
G#D#FmA#
Semono tresnamu biyen tak gadang-gadang
D#A#CmA#
Ngempet loroku rangiro kandas tresnoku
G#D#
Mending aku seng lungo
FmA#
alon alon kowe tak lalekno

G#A#
Ibarat tresnoku gedhe
D#DmCm
koyok ombak seng nabrak karang
G#A#D#
Nanging atimu koyok watu iku kasunyatan

D#A#
Wes alon-alon wae
CmA#
tak lalekne kabeh ceritamu
FmCm
Wes tiwas kejeron
G#A#
loro ono njero atiku
D#A#
Wes alon-alon wae
CmA#
tak lalekne kabeh ceritamu
FmCm
Wes tiwas kejeron
G#A#
kadung kependem njero dodoku

D#
Wes taklilakne kabeh ben dadi kenangan
A#
Senajan abot mergo
seng tak gadang jebul wes ilang
Cm
tiwas nambah kejeron
Cm
Mergo aku kelangan
A#
mending tak lilakne
A#
Awakmu seng tak sayang
A#
Tresnomu ben ambyar ilang

(Interlude) D#A#CmA#G#D#FmA#

D#A#CmA#
Kabur kanginan tresnamu mabur ilang
G#D#FmA#
Semono tresnamu biyen tak gadang-gadang
D#A#CmA#
Ngempet loroku rangiro kandas tresnoku
G#D#
Mending aku seng lungo
FmA#
alon alon kowe tak lalekno

G#A#
Ibarat tresnoku gedhe
D#DmCm
koyok ombak seng nabrak karang
G#A#D#
Nanging atimu koyok watu iku kasunyatan

D#A#
Wes alon-alon wae
CmA#
tak lalekne kabeh ceritamu
FmCm
Wes tiwas kejeron
G#A#
loro ono njero atiku
D#A#
Wes alon-alon wae
CmA#
tak lalekne kabeh ceritamu
FmCm
Wes tiwas kejeron
G#A#
kadung kependem njero dodoku

D#
Wes taklilakne kabeh ben dadi kenangan
A#
Senajan abot mergo
seng tak gadang jebul wes ilang
Cm
tiwas nambah kejeron
Cm
Mergo aku kelangan
A#
mending tak lilakne
A#
Awakmu seng tak sayang
A#
Tresnomu ben ambyar ilang

(Outro) D#A#D#..

Chord Gitar Terkait