Menu
Chord Ambyar Atiku - Anggun Pramudita
Chord Lagu Ambyar Atiku
Kunci Gitar Ambyar Atiku
(Intro) CAmGFEmDmG..

CAm
mbiyen aku ninggalno kae
GF
demi awakmu iku
EmDm
seng wes nancep katresnanku
G
kanggo kowe
FEmAm
wes mantep atiku..
FG
yo mung karo kowe
EmA
tak pasrahno ati iki
DmGC
yo mung kanggo kowe.. sak teruse..

(Chorus)
FGEmAm
kenopo kowe malah lungo..
DmGCC7
ninggalno aku nganti koyongene..
FGEmAm
yen salah aku dingapuro..
DmGC
ojo minggat sak penak'e dewe..

CG/BAm
saiki aku bingung dewe..
GF
njur kepiye carane
EmDmG
nglalekke kowe seng tak tresnani

EmAm
kabeh wes tak cubo
DmG
supoyo biso lali
EmA
po kudu bunuh diri
DmGC
ben biso menghantuimu sampai mati..

(Int.) FGEmAmDmGCC7
FGEAmDmGC

(Chorus)
FGEmAm
kenopo kowe malah lungo..
DmGCC7
ninggalno aku nganti koyongene..
FGEmAm
yen salah aku dingapuro..
DmGC
ojo minggat sak penak'e dewe..

FGEmAm
kenopo kowe malah lungo..
DmGCC7
ninggalno aku nganti koyongene..
FGEmAm
yen salah aku dingapuro..
DmGC
ojo minggat sak penak'e dewe..

(Outro) FGC..





(Intro) GEmDCBmAmD..

GEm
mbiyen aku ninggalno kae
DC
demi awakmu iku
BmAm
seng wes nancep katresnanku
D
kanggo kowe
CBmEm
wes mantep atiku..
CD
yo mung karo kowe
BmE
tak pasrahno ati iki
AmDG
yo mung kanggo kowe.. sak teruse..

(Chorus)
CDBmEm
kenopo kowe malah lungo..
AmDGG7
ninggalno aku nganti koyongene..
CDBmEm
yen salah aku dingapuro..
AmDG
ojo minggat sak penak'e dewe..

GD/F#Em
saiki aku bingung dewe..
DC
njur kepiye carane
BmAmD
nglalekke kowe seng tak tresnani

BmEm
kabeh wes tak cubo
AmD
supoyo biso lali
BmE
po kudu bunuh diri
AmDG
ben biso menghantuimu sampai mati..

(Int.) CDBmEmAmDGG7
CDBEmAmDG

(Chorus)
CDBmEm
kenopo kowe malah lungo..
AmDGG7
ninggalno aku nganti koyongene..
CDBmEm
yen salah aku dingapuro..
AmDG
ojo minggat sak penak'e dewe..

CDBmEm
kenopo kowe malah lungo..
AmDGG7
ninggalno aku nganti koyongene..
CDBmEm
yen salah aku dingapuro..
AmDG
ojo minggat sak penak'e dewe..

(Outro) CDG..

Chord Gitar Terkait