Menu

Chord Xaluna

Chord Ambyar - Xaluna
Chord Lagu Ambyar
Kunci Gitar Ambyar
(Intro) CAmFG

CAm
sak umpomo.. kowe ngerti..
FG
isi ning njero ati
EmADmG
roso nyaman.. mergo perhatianmu..
CAm
nanging aku.. ora iso..
FG
blas.. ora duwe kuoso..
EmAmADm
mergane kowe.. sing nduwe..
GC
uwong liyo.. dudu aku..

F
cukup ati kroso ayem
C
yen weruh kowe mesem
F
senadyan tresno
G
aku mung iso meneng..

(Chorus)
CG
penting kowe seneng
AmEm
opo wae tak lakoni
FC
opo kowe ngerti
DmG
tresno iki tulus suci..
CG
yo ben aku ajur
AmEm
anggone nunggu atimu
FC
tulung ojo ilang
DmGCG
uripo ning njero atiku..

(Rapp)
C
sabendino kroso loro
Am
mergo kalah bab asmoro
tresno gede nyoto
F
kowe milih wong liyo
sabar itu yang ku bisa
G
karena memang ku cinta
terpuruk tersiksa
Em
lara ikhlas ku jalani semua
Am
mung dadi konco sepi ning uripmu
Dm
batin tak kuatke nggo ngempet larane
G
mergo aku tresno kowe..

F
cukup ati kroso ayem
C
yen weruh kowe mesem
F
senadyan tresno
G
aku mung iso meneng..

(Chorus)
CG
penting kowe seneng
AmEm
opo wae tak lakoni
FC
opo kowe ngerti
DmG
tresno iki tulus suci..
CG
yo ben aku ajur
AmEm
anggone nunggu atimu
FC
tulung ojo ilang
DmGCG
uripo ning njero atiku..

(Rapp)
C
uwes kadung gejeron
Am
deleh ati keleru panggon
urip ilang semangat
F
sek tak tresno jebul wadon
raiso mbedakke ndi seng modus
G
ndi seng tulus, wes ntek sak kabehe
Em
bul atiku ra di urus
Am
mung dadi konco sepi ning uripmu
Dm
batin tak kuatke nggo ngampet larane
G
mergo aku tresno kowe.. oh..

(Chorus)
CG
penting kowe seneng
AmEm
opo wae tak lakoni
FC
opo kowe ngerti
DmG
tresno iki tulus suci..
CG
yo ben aku ajur
AmEm
anggone nunggu atimu
FC
tulung ojo ilang
DmGCG
uripo ning njero atiku..

CG
aku ora gethun
AmEm
yen nduwe ati sing ringkih
FC
nanging aku iso
DmG
nandur roso tanpo pamrih
CGG#m
opo kowe sadar
AmEm
atiku keliwat jembar
FC
ra dadi jodomu
DmGC
aku mung iso sabar.. ambyar..

FC
ra dadi jodomu
DmGC
aku mung iso sabar.. ambyar..





(Intro) GEmCD

GEm
sak umpomo.. kowe ngerti..
CD
isi ning njero ati
BmEAmD
roso nyaman.. mergo perhatianmu..
GEm
nanging aku.. ora iso..
CD
blas.. ora duwe kuoso..
BmEmEAm
mergane kowe.. sing nduwe..
DG
uwong liyo.. dudu aku..

C
cukup ati kroso ayem
G
yen weruh kowe mesem
C
senadyan tresno
D
aku mung iso meneng..

(Chorus)
GD
penting kowe seneng
EmBm
opo wae tak lakoni
CG
opo kowe ngerti
AmD
tresno iki tulus suci..
GD
yo ben aku ajur
EmBm
anggone nunggu atimu
CG
tulung ojo ilang
AmDGD
uripo ning njero atiku..

(Rapp)
G
sabendino kroso loro
Em
mergo kalah bab asmoro
tresno gede nyoto
C
kowe milih wong liyo
sabar itu yang ku bisa
D
karena memang ku cinta
terpuruk tersiksa
Bm
lara ikhlas ku jalani semua
Em
mung dadi konco sepi ning uripmu
Am
batin tak kuatke nggo ngempet larane
D
mergo aku tresno kowe..

C
cukup ati kroso ayem
G
yen weruh kowe mesem
C
senadyan tresno
D
aku mung iso meneng..

(Chorus)
GD
penting kowe seneng
EmBm
opo wae tak lakoni
CG
opo kowe ngerti
AmD
tresno iki tulus suci..
GD
yo ben aku ajur
EmBm
anggone nunggu atimu
CG
tulung ojo ilang
AmDGD
uripo ning njero atiku..

(Rapp)
G
uwes kadung gejeron
Em
deleh ati keleru panggon
urip ilang semangat
C
sek tak tresno jebul wadon
raiso mbedakke ndi seng modus
D
ndi seng tulus, wes ntek sak kabehe
Bm
bul atiku ra di urus
Em
mung dadi konco sepi ning uripmu
Am
batin tak kuatke nggo ngampet larane
D
mergo aku tresno kowe.. oh..

(Chorus)
GD
penting kowe seneng
EmBm
opo wae tak lakoni
CG
opo kowe ngerti
AmD
tresno iki tulus suci..
GD
yo ben aku ajur
EmBm
anggone nunggu atimu
CG
tulung ojo ilang
AmDGD
uripo ning njero atiku..

GD
aku ora gethun
EmBm
yen nduwe ati sing ringkih
CG
nanging aku iso
AmD
nandur roso tanpo pamrih
GDD#m
opo kowe sadar
EmBm
atiku keliwat jembar
CG
ra dadi jodomu
AmDG
aku mung iso sabar.. ambyar..

CG
ra dadi jodomu
AmDG
aku mung iso sabar.. ambyar..

Chord Gitar Terkait