Menu
Chord Amung PHP - Jihan Audy
Chord Lagu Amung PHP
Kunci Gitar Amung Php

(Intro) DEAF#m
DEA

DBm
yen sliramu wes ra sayang aku
EA
ora perlu mok larani atiku..
Bm
ra perlu mbok pameri
DEF#m
yen kowe nduwe pacar baru..

(Intro) DEA

DBm
aku sadar.. sopo iki aku..
EA
wong ra nduwe sing amung mok PHP
Bm
aku memang wong kere
DEF#m
tresnoku mung mbok sepeleke..

(Chorus)
BmE
kowe bagus.. aku ora ayu
A
kowe pancen wong sugih..
C#mF#m
aku mung wong kere..
Bm
mung siji tak jaluk ning kowe
C#mA
ra perlu.. gawe loro..

(Int.) DEAF#m
DEA..
DC#mDEA

DBm
aku sadar.. sopo iki aku..
EA
wong ra nduwe sing amung mok PHP
Bm
aku memang wong kere
DEF#m
tresnoku mung mbok sepeleke..

(Chorus)
BmE
kowe bagus.. aku ora ayu
A
kowe pancen wong sugih..
C#mF#m
aku mung wong kere..
Bm
mung siji tak jaluk ning kowe
C#mA
ra perlu.. gawe loro..

BmE
kowe bagus.. aku ora ayu
A
kowe pancen wong sugih..
C#mF#m
aku mung wong kere..
Bm
mung siji tak jaluk ning kowe
C#mA
ra perlu.. gawe loro..

Chord Gitar Terkait