Menu
Chord Angin Dalu - Vita Alvia
Chord Lagu Angin Dalu
Kunci Gitar Angin Dalu
Capo di fret 3

(Intro) AmDmGCFDmE
AmDmGCFDmE..

AmDm
ibarat angin dalu
GC
hang ngerasuk ring dodo
FDm
sepine ati iki
E
sing kuat sun nyonggo..

AmDm
kangen keliwat kangen
GC
atinisun nyang riko
FBE
opo tah riko sing keroso..

(Chorus)
AmDmGC
mergane ati.. sing tau ngeliyo..
FDmE
welas iki mung kanggo riko..
AmDmGC
abote roso.. nyonggo kangen iki..
FDmE
isun sing kuat.. riko sing ono teka..
(Am)
riko sing ono teka..

(Intro) AmDmGCFDmE

AmDm
ibarat angin dalu
GC
hang ngerasuk ring dodo
FDm
sepine ati iki
E
sing kuat sun nyonggo..

AmDm
kangen keliwat kangen
GC
atinisun nyang riko
FBE
opo tah riko sing keroso..

(Chorus)
AmDmGC
mergane ati.. sing tau ngeliyo..
FDmE
welas iki mung kanggo riko..
AmDmGC
abote roso.. nyonggo kangen iki..
FDmE
isun sing kuat.. riko sing ono teka..
(Am)
riko sing ono teka..

(Int.) AmDmGCFDmE

(Chorus)
AmDmGC
mergane ati.. sing tau ngeliyo..
FDmE
welas iki mung kanggo riko..
AmDmGC
abote roso.. nyonggo kangen iki..
FDmE
isun sing kuat.. riko sing ono teka..
FDmEAm
riko sing ono teka..





(Intro) CmFmA#D#G#FmG
CmFmA#D#G#FmG..

CmFm
ibarat angin dalu
A#D#
hang ngerasuk ring dodo
G#Fm
sepine ati iki
G
sing kuat sun nyonggo..

CmFm
kangen keliwat kangen
A#D#
atinisun nyang riko
G#DG
opo tah riko sing keroso..

(Chorus)
CmFmA#D#
mergane ati.. sing tau ngeliyo..
G#FmG
welas iki mung kanggo riko..
CmFmA#D#
abote roso.. nyonggo kangen iki..
G#FmG
isun sing kuat.. riko sing ono teka..
(Cm)
riko sing ono teka..

(Intro) CmFmA#D#G#FmG

CmFm
ibarat angin dalu
A#D#
hang ngerasuk ring dodo
G#Fm
sepine ati iki
G
sing kuat sun nyonggo..

CmFm
kangen keliwat kangen
A#D#
atinisun nyang riko
G#DG
opo tah riko sing keroso..

(Chorus)
CmFmA#D#
mergane ati.. sing tau ngeliyo..
G#FmG
welas iki mung kanggo riko..
CmFmA#D#
abote roso.. nyonggo kangen iki..
G#FmG
isun sing kuat.. riko sing ono teka..
(Cm)
riko sing ono teka..

(Int.) CmFmA#D#G#FmG

(Chorus)
CmFmA#D#
mergane ati.. sing tau ngeliyo..
G#FmG
welas iki mung kanggo riko..
CmFmA#D#
abote roso.. nyonggo kangen iki..
G#FmG
isun sing kuat.. riko sing ono teka..
G#FmGCm
riko sing ono teka..

Chord Gitar Terkait