Menu
Chord Apik Apik Sayang - Didi Kempot
Chord Lagu Apik Apik Sayang
Kunci Gitar Apik Apik Sayang
Capo di fret 4

(Intro) AmEmFCFCG

CEmAmEm
aku ra pengen.. ngrungokne tangisanmu
FCG
aku moh nyawang eluhmu..
CEmAmEm
aku kepingin.. sawangen tekaku
FCG
marekno sayang laraku..
FGCAm
mergo sliramu.. kuwi kehormatanku
DmG
rungokno.. rungokno aku..

(Chorus)
AmEmFC
mung siji panyuwunku aku lan uripmu
FCDmG
apik apik sayang mergo ono tresnaku
AmEmFC
mung siji panyuwunku awan lan wengiku
FCDmG
apik apik sayang aku ono sandingmu..

CEmAmEm
senajan rekoso.. lilo tak lakoni
FCG
nganti suk kapan ra ngerti..
FGCAm
mergo sliramu kuwi kehormatanku
DmG
rungokno.. rungokno aku..

(Chorus)
AmEmFC
mung siji panyuwunku aku lan uripmu
FCDmG
apik apik sayang mergo ono tresnaku
AmEmFC
mung siji panyuwunku awan lan wengiku
FCDmG
apik apik sayang aku ono sandingmu..

(Int.) AmFGC
AmFG..

AmEmFC
(mung siji panyuwunku aku lan uripmu
FCDmG
apik apik sayang mergo ono tresnamu
AmEmFC
mung siji panyuwunku awan lan wengiku
FCDmG
apik apik sayang aku ono sandingmu..)

(Chorus)
AmEmFC
mung siji panyuwunku aku lan uripmu
FCDmG
apik apik sayang mergo ono tresnaku..
AmEmFC
mung siji panyuwunku awan lan wengiku
FCDmGC
apik apik sayang aku ono sandingmu..





(Intro) C#mG#mAEAEB

EG#mC#mG#m
aku ra pengen.. ngrungokne tangisanmu
AEB
aku moh nyawang eluhmu..
EG#mC#mG#m
aku kepingin.. sawangen tekaku
AEB
marekno sayang laraku..
ABEC#m
mergo sliramu.. kuwi kehormatanku
F#mB
rungokno.. rungokno aku..

(Chorus)
C#mG#mAE
mung siji panyuwunku aku lan uripmu
AEF#mB
apik apik sayang mergo ono tresnaku
C#mG#mAE
mung siji panyuwunku awan lan wengiku
AEF#mB
apik apik sayang aku ono sandingmu..

EG#mC#mG#m
senajan rekoso.. lilo tak lakoni
AEB
nganti suk kapan ra ngerti..
ABEC#m
mergo sliramu kuwi kehormatanku
F#mB
rungokno.. rungokno aku..

(Chorus)
C#mG#mAE
mung siji panyuwunku aku lan uripmu
AEF#mB
apik apik sayang mergo ono tresnaku
C#mG#mAE
mung siji panyuwunku awan lan wengiku
AEF#mB
apik apik sayang aku ono sandingmu..

(Int.) C#mABE
C#mAB..

C#mG#mAE
(mung siji panyuwunku aku lan uripmu
AEF#mB
apik apik sayang mergo ono tresnamu
C#mG#mAE
mung siji panyuwunku awan lan wengiku
AEF#mB
apik apik sayang aku ono sandingmu..)

(Chorus)
C#mG#mAE
mung siji panyuwunku aku lan uripmu
AEF#mB
apik apik sayang mergo ono tresnaku..
C#mG#mAE
mung siji panyuwunku awan lan wengiku
AEF#mBE
apik apik sayang aku ono sandingmu..

Chord Gitar Terkait