Menu
Chord Aribowoid x Nita Reviana x Remzz - Lunga Ninggal Cerita
Chord Lagu Aribowoid x Nita Reviana x Remzz
Kunci Gitar Aribowoid X Nita Reviana X Remzz
(Intro) FGCEAm
FGC

FGC
aku disini.. menanti..
FGC
meratapi semua yang telah terjadi..
FG
aku sing berjuang..
C -G/BAm
aku sing kelaran..
F
aku mung iso pasrah
G
mugo kowe.. bungah..

FGC
aku.. iseh kelingan..
FGC
awak dewe mbiyen bermesraan..
FG
meski atimu dudu nggo aku
C -G/BAm
nanging tresnoku kanggo awakmu
FG
tulung ojo.. ninggalke aku..

(Chorus)
FGCAm
tresnoku wis kadung ilang..
FGC
sepurane wis nggawe kowe kelaran
FGCAm
aku wis cukup wingi bertahan..
FGC
ku mohon engkau kembali pulang..

FG
aku iseh tresno ugo iseh sayang
CAm
aku wis berjuang supoyo kowe ra ilang
FG
nanging kowe lungo milih uwong liyo
C
opo aku kurang bondo
C
opo aku kalah rupo..
FG
tetep tak jalani sak kuate ati
CAm
sakdurunge aku tekan ning pati
FG
saiki aku dewe sih ono ning kene
CG
ngenteni (ngenteni) nunggu kowe bali..

(Int.) FGCAm
FGC
FGCAm
FGAm

(Chorus)
FGCAm
tresnoku wis kadung ilang..
FGC
sepurane wis nggawe kowe kelaran
FGCAm
aku wis cukup wingi bertahan..
FGC
ku mohon engkau kembali pulang..

FGCAm
tresnoku wis kadung ilang..
FGC
sepurane wis nggawe kowe kelaran
FGCAm
aku wis cukup wingi bertahan..
FGC
ku mohon engkau kembali pulang..

Chord Gitar Terkait