Menu
Chord Arum Dalu - Didi Kempot
Chord Lagu Arum Dalu
Kunci Gitar Arum Dalu
(Intro) AmBmEGCE
AmBmEGCEAm

AmDm
pupur lan gincu.. nambai ayu..
GC
akeh prio sing gandrung sliramu..
DmAmBm
senajan uwis ngerti.. ngerti sliramu..
EAm
kembang arum dalu..

AmDm
saka kulino.. tresnaku ono..
GC
pengen ngentaske kowe.. saka ina..
Dm
senajan di omong tonggo..
Am
dadi gunjingane konco..
BmEAm
tresnaku ra luntur.. kanggo sliramu..

(Intro) BmEAm

(Chorus)
DmG
kabeh wis pancen pestiku
CAm
urip karo sliramu
DmE
jodo kuwi saking Gusti
AmA
menungso sing nglakoni

DmG
duh Gusti Maha Kuasa
CAm
mugi kersa paring pirsa
DmE
kersa maringi pepadang
EAm
tresnaku lan tresnamu..
EAm
tresnaku lan tresnamu
EAm
tresnaku lan tresnamu..

(Int.) DmAmDmDmEAm
BmCEAm
BmCEAm

AmDm
pupur lan gincu.. nambai ayu..
GC
akeh prio sing gandrung sliramu..
DmAmBm
senajan uwis ngerti.. ngerti sliramu..
EAm
kembang arum dalu..

AmDm
soko kulino.. tresnaku ono..
GC
pengen ngentaske kowe.. saka ina..
Dm
senajan di omong tonggo..
Am
dadi gunjingane konco..
BmEAm
tresnaku ra luntur.. kanggo sliramu..

(Chorus)
DmG
kabeh wis pancen pestiku
CAm
urip karo sliramu
DmE
jodo kuwi saking Gusti
AmA
menungso sing nglakoni

DmG
duh Gusti Maha Kuasa
CAm
mugi kersa paring pirsa
DmE
kersa maringi pepadang
EAm
tresnaku lan tresnamu..
EAm
tresnaku lan tresnamu
EAm
tresnaku lan tresnamu..





(Intro) EmF#mBDGB
EmF#mBDGBEm

EmAm
pupur lan gincu.. nambai ayu..
DG
akeh prio sing gandrung sliramu..
AmEmF#m
senajan uwis ngerti.. ngerti sliramu..
BEm
kembang arum dalu..

EmAm
saka kulino.. tresnaku ono..
DG
pengen ngentaske kowe.. saka ina..
Am
senajan di omong tonggo..
Em
dadi gunjingane konco..
F#mBEm
tresnaku ra luntur.. kanggo sliramu..

(Intro) F#mBEm

(Chorus)
AmD
kabeh wis pancen pestiku
GEm
urip karo sliramu
AmB
jodo kuwi saking Gusti
EmE
menungso sing nglakoni

AmD
duh Gusti Maha Kuasa
GEm
mugi kersa paring pirsa
AmB
kersa maringi pepadang
BEm
tresnaku lan tresnamu..
BEm
tresnaku lan tresnamu
BEm
tresnaku lan tresnamu..

(Int.) AmEmAmAmBEm
F#mGBEm
F#mGBEm

EmAm
pupur lan gincu.. nambai ayu..
DG
akeh prio sing gandrung sliramu..
AmEmF#m
senajan uwis ngerti.. ngerti sliramu..
BEm
kembang arum dalu..

EmAm
soko kulino.. tresnaku ono..
DG
pengen ngentaske kowe.. saka ina..
Am
senajan di omong tonggo..
Em
dadi gunjingane konco..
F#mBEm
tresnaku ra luntur.. kanggo sliramu..

(Chorus)
AmD
kabeh wis pancen pestiku
GEm
urip karo sliramu
AmB
jodo kuwi saking Gusti
EmE
menungso sing nglakoni

AmD
duh Gusti Maha Kuasa
GEm
mugi kersa paring pirsa
AmB
kersa maringi pepadang
BEm
tresnaku lan tresnamu..
BEm
tresnaku lan tresnamu
BEm
tresnaku lan tresnamu..

Chord Gitar Terkait