Menu
Chord Ati Dudu Wesi - Didi Kempot feat. Happy Asmara
Chord Lagu Ati Dudu Wesi
Kunci Gitar Ati Dudu Wesi
(Intro) FGC..

F
ojo sak penakmu..
G
kowe ngelarani..
Em
ojo sak gampangmu..
Am
kowe ngobral janji..
Dm
nanging nyatane..
G
tresnomu kuwi..
C
ra tulus suci..

F
wis tak perjuangke..
G
sing mbok karepke..
Em
ning nyatane tresno..
Am
kok anggep raono..
Dm
aku iso lungo..
G
yen mbok sio sio..
C
timbang soyo loro..

(Chorus)
FG
ati iki dudu seko wesi..
EmAm
sek raiso saben dino mbok larani..
DmG
keloro loro.. ning njero dodo
C
nambah perih ning ati..

FG
ati iki dudu seko watu
EmAm
sek raiso mbendino mbok gawe tatu
DmG
tulung lereno.. timbang soyo ajur
C
aku tak trimo mundur..

(Int.) FGEmEAm
DmGC

F
ojo sak penakmu..
G
kowe ngelarani..
Em
ojo sak gampangmu..
Am
kowe ngobral janji..
Dm
nanging nyatane..
G
tresnomu kuwi..
C
ra tulus suci..

F
wis tak perjuangke..
G
sing mbok karepke..
Em
ning nyatane tresno..
Am
kok anggep raono..
Dm
aku iso lungo..
G
yen mbok sio sio..
C
timbang soyo loro..

(Chorus)
FG
ati iki dudu seko wesi..
EmAm
sek raiso saben dino mbok larani..
DmG
keloro loro.. ning njero dodo
C
nambah perih ning ati..

FG
ati iki dudu seko watu
EmAm
sek raiso mbendino mbok gawe tatu
DmG
tulung lereno.. timbang soyo ajur
C
aku tak trimo mundur..
AmDmG
tulung lereno.. timbang soyo ajur
C
aku tak trimo mundur..

Chord Gitar Terkait