Menu
Chord Atiku Ajur By Nella Kharisma
Chord Lagu Atiku Ajur
Kunci Gitar Atiku Ajur
AmEm
tansah eling omongmu
FC
naliko kowe pamit rabi
DmAm
kaget atiku ngene rasane
FE
ajur sak jroning dodoku..

AmEm
kok blenjani sumpahmu
FC
ndek mbiyen kae ono kene
DmAm
tegone kowe ngapusi aku
FE
kowe rabi malah karo mantanmu..

(Intro) AmEmFC
DmAmFE

AmEm
ajur atiku rasane remuk dodoku
FC
krungu pamitmu ngajak pisahan aku
DmAm
aku ora ngerti opo to salahku
FE
kowe malah milih balen karo mantanmu..

AmEm
aku berkorban kanggo roso tresno iki
FC
tekan patiku tetep tak belani..
DmAm
nanging nyatane kowe malah ra ngerti
FE
gawe loro nganti ajur roso tresno iki..

FG
sak tenane aku nelongso
CBmAm
yen kok gawe cidro
FG
nanging aku kudu lilo
E
mergo kowe wis ra duweni tresno..

(Chorus)
AmEm
tansah eling omongmu
FC
naliko kowe pamit rabi
DmAm
kaget atiku ngene rasane
FE
ajur sak jroning dodoku..

AmEm
kok blenjani sumpahmu
FC
ndek mbiyen kae ono kene
DmAm
tegone kowe ngapusi aku
FE
kowe rabi malah karo mantanmu..

AmEm
ajur atiku rasane remuk dodoku
FC
krungu pamitmu ngajak pisahan aku
DmAm
aku ora ngerti opo to salahku
FE
kowe malah milih balen karo mantanmu..

AmEm
aku berkorban kanggo roso tresno iki
FC
tekan patiku tetep tak belani..
DmAm
nanging nyatane kowe malah ra ngerti
FE
gawe loro nganti ajur roso tresno iki..

FG
sak tenane aku nelongso
CBmAm
yen kok gawe cidro
FG
nanging aku kudu lilo
E
mergo kowe wis ra duweni tresno..

(Chorus)
AmEm
tansah eling omongmu
FC
naliko kowe pamit rabi
DmAm
kaget atiku ngene rasane
FE
ajur sak jroning dodoku..

AmEm
kok blenjani sumpahmu
FC
ndek mbiyen kae ono kene
DmAm
tegone kowe ngapusi aku
FE
kowe rabi malah karo mantanmu..

(Intro) AmEmFC
DmAmFE

FG
sak tenane aku nelongso
CBmAm
yen kok gawe cidro
FG
nanging aku kudu lilo
E
mergo kowe wis ra duweni tresno..

(Chorus)
AmEm
tansah eling omongmu
FC
naliko kowe pamit rabi
DmAm
kaget atiku ngene rasane
FE
ajur sak jroning dodoku..

AmEm
kok blenjani sumpahmu
FC
ndek mbiyen kae ono kene
DmAm
tegone kowe ngapusi aku
FE
kowe rabi malah karo mantanmu..

AmEm
tansah eling omongmu
FC
naliko kowe pamit rabi
DmAm
kaget atiku ngene rasane
FE
ajur sak jroning dodoku..

AmEm
kok blenjani sumpahmu
FC
ndek mbiyen kae ono kene
DmAm
tegone kowe ngapusi aku
FEAm
kowe rabi malah karo mantanmu..





GmDm
tansah eling omongmu
D#Bb
naliko kowe pamit rabi
CmGm
kaget atiku ngene rasane
D#D
ajur sak jroning dodoku..

GmDm
kok blenjani sumpahmu
D#Bb
ndek mbiyen kae ono kene
CmGm
tegone kowe ngapusi aku
D#D
kowe rabi malah karo mantanmu..

(Intro) GmDmD#Bb
CmGmD#D

GmDm
ajur atiku rasane remuk dodoku
D#Bb
krungu pamitmu ngajak pisahan aku
CmGm
aku ora ngerti opo to salahku
D#D
kowe malah milih balen karo mantanmu..

GmDm
aku berkorban kanggo roso tresno iki
D#Bb
tekan patiku tetep tak belani..
CmGm
nanging nyatane kowe malah ra ngerti
D#D
gawe loro nganti ajur roso tresno iki..

D#F
sak tenane aku nelongso
BbAmGm
yen kok gawe cidro
D#F
nanging aku kudu lilo
D
mergo kowe wis ra duweni tresno..

(Chorus)
GmDm
tansah eling omongmu
D#Bb
naliko kowe pamit rabi
CmGm
kaget atiku ngene rasane
D#D
ajur sak jroning dodoku..

GmDm
kok blenjani sumpahmu
D#Bb
ndek mbiyen kae ono kene
CmGm
tegone kowe ngapusi aku
D#D
kowe rabi malah karo mantanmu..

GmDm
ajur atiku rasane remuk dodoku
D#Bb
krungu pamitmu ngajak pisahan aku
CmGm
aku ora ngerti opo to salahku
D#D
kowe malah milih balen karo mantanmu..

GmDm
aku berkorban kanggo roso tresno iki
D#Bb
tekan patiku tetep tak belani..
CmGm
nanging nyatane kowe malah ra ngerti
D#D
gawe loro nganti ajur roso tresno iki..

D#F
sak tenane aku nelongso
BbAmGm
yen kok gawe cidro
D#F
nanging aku kudu lilo
D
mergo kowe wis ra duweni tresno..

(Chorus)
GmDm
tansah eling omongmu
D#Bb
naliko kowe pamit rabi
CmGm
kaget atiku ngene rasane
D#D
ajur sak jroning dodoku..

GmDm
kok blenjani sumpahmu
D#Bb
ndek mbiyen kae ono kene
CmGm
tegone kowe ngapusi aku
D#D
kowe rabi malah karo mantanmu..

(Intro) GmDmD#Bb
CmGmD#D

D#F
sak tenane aku nelongso
BbAmGm
yen kok gawe cidro
D#F
nanging aku kudu lilo
D
mergo kowe wis ra duweni tresno..

(Chorus)
GmDm
tansah eling omongmu
D#Bb
naliko kowe pamit rabi
CmGm
kaget atiku ngene rasane
D#D
ajur sak jroning dodoku..

GmDm
kok blenjani sumpahmu
D#Bb
ndek mbiyen kae ono kene
CmGm
tegone kowe ngapusi aku
D#D
kowe rabi malah karo mantanmu..

GmDm
tansah eling omongmu
D#Bb
naliko kowe pamit rabi
CmGm
kaget atiku ngene rasane
D#D
ajur sak jroning dodoku..

GmDm
kok blenjani sumpahmu
D#Bb
ndek mbiyen kae ono kene
CmGm
tegone kowe ngapusi aku
D#DGm
kowe rabi malah karo mantanmu..

Chord Gitar Terkait