Menu
Chord Ayang Ayangmu By Connie Nurlita
Chord Lagu Ayang Ayangmu
Kunci Gitar Ayang Ayangmu
Loading...
(Intro) Am...
FBmAm

CG
Apakah kini tak pernah teringat
AmEm
Manisnya gula ketika kasmaran
FG
Diriku dan kamu yang t'lah merasakan
Am
Sekian lamanya.. (hok'a hok'e..)

CG
Kembang tresno wangine asmoro
AmEm
Nganti kapan tak simpen ning dodo
FG
Ora iso ilang, nganti selawase
Am
Kowe sing tak sayang
(Ayang ayang, ayang ayang)

(Reff)
CG
Ayang ayangmu, nggudo atiku
AmEm
Ra biso ilang tak sawang ono netraku
FG
Aku kangen kowe, aku seneng kowe
Am
Kangen selawase (Kangene selawase)

CG
Ayang ayangmu, nggudo atiku
AmEm
Ra biso ilang tak sawang ono netraku
FG
Aku kangen kowe, aku seneng kowe
Am
Kangen selawase..

(Intro) FG
FBmAm

(hok'a hok'e..)

CG
Kembang tresno wangine asmoro
AmEm
Nganti kapan tak simpen ning dodo
FG
Ora iso ilang, nganti selawase
Am
Kowe sing tak sayang
(Ayang ayang, ayang ayang)

(Reff)
CG
Ayang ayangmu, nggudo atiku
AmEm
Ra biso ilang tak sawang ono netraku
FG
Aku kangen kowe, aku seneng kowe
Am
Kangen selawase (Kangene selawase)

CG
Ayang ayangmu, nggudo atiku
AmEm
Ra biso ilang tak sawang ono netraku
FG
Aku kangen kowe, aku seneng kowe
Am
Kangen selawase..
(Ayang ayang, ayang ayang)

CG
Ayang ayangmu, nggudo atiku
AmEm
Ra biso ilang tak sawang ono netraku
FG
Aku kangen kowe, aku seneng kowe
Am
Kangen selawase (Kangene selawase)

CG
Ayang ayangmu, nggudo atiku
AmEm
Ra biso ilang tak sawang ono netraku
FG
Aku kangen kowe, aku seneng kowe
AmFGAm
Kangen selawase..





(Intro) Em...
CBm-Am-G#-F#mEm-D#m-F#m-Em

GD
Apakah kini tak pernah teringat
EmBm
Manisnya gula ketika kasmaran
CD
Diriku dan kamu yang t'lah merasakan
Em
Sekian lamanya.. (hok'a hok'e..)

GD
Kembang tresno wangine asmoro
EmBm
Nganti kapan tak simpen ning dodo
CD
Ora iso ilang, nganti selawase
Em
Kowe sing tak sayang
(Ayang ayang, ayang ayang)

(Reff)
GD
Ayang ayangmu, nggudo atiku
EmBm
Ra biso ilang tak sawang ono netraku
CD
Aku kangen kowe, aku seneng kowe
Em
Kangen selawase (Kangene selawase)

GD
Ayang ayangmu, nggudo atiku
EmBm
Ra biso ilang tak sawang ono netraku
CD
Aku kangen kowe, aku seneng kowe
Em
Kangen selawase..

(Intro) CD
CBm-Am-G#-F#mEm-D#m-F#m-Em

(hok'a hok'e..)

GD
Kembang tresno wangine asmoro
EmBm
Nganti kapan tak simpen ning dodo
CD
Ora iso ilang, nganti selawase
Em
Kowe sing tak sayang
(Ayang ayang, ayang ayang)

(Reff)
GD
Ayang ayangmu, nggudo atiku
EmBm
Ra biso ilang tak sawang ono netraku
CD
Aku kangen kowe, aku seneng kowe
Em
Kangen selawase (Kangene selawase)

GD
Ayang ayangmu, nggudo atiku
EmBm
Ra biso ilang tak sawang ono netraku
CD
Aku kangen kowe, aku seneng kowe
Em
Kangen selawase..
(Ayang ayang, ayang ayang)

GD
Ayang ayangmu, nggudo atiku
EmBm
Ra biso ilang tak sawang ono netraku
CD
Aku kangen kowe, aku seneng kowe
Em
Kangen selawase (Kangene selawase)

GD
Ayang ayangmu, nggudo atiku
EmBm
Ra biso ilang tak sawang ono netraku
CD
Aku kangen kowe, aku seneng kowe
EmCDEm
Kangen selawase..

Chord Gitar Terkait