Menu
Chord Balik Kanan Wae - Happy Asmara
Chord Lagu Balik Kanan Wae
Kunci Gitar Balik Kanan Wae

Capo di fret 3

CG
kelingan nalikane
AmG
aku ketemu ro kowe
F
ati iki langsung
G
iso tresno rasane

CG
saben ketemu sliramu
AmG
tansah ayem atiku
F
naliko nyawang
G
esem lan guyumu.. huu..

F
sampai tiba
G
waktu yang ku nanti..
C
tak ungkapke roso
GAm
ning njero ati iki
GF
nanging nyatane
GC
kowe ono sing nduweni..

(Chorus)
FG
aku tresno karo kowe
CAm
nanging aku biso opo
F
ngerteni kowe
GC
uwes nyanding uwong liyo..

FG
aku kudu iso nerimo
CAm
senajan ati loro rasane
FGC
mungkin kabeh iki wes dalane..

(Int.) CGAmGFG
CGAmGFG

FGC
sepurane aku wes tresno sliramu
AmF
senajan aku iki dudu pilihanmu
G
mending tak ikhlasno dari pada cidro
C
mugo kowe bahagia karo wong liyo..

(Intro) FGC..

F
sampai tiba
G
waktu yang ku nanti..
C
tak ungkapke roso
GAm
ning njero ati iki
GF
nanging nyatane
GC
kowe ono sing nduweni..

(Chorus)
FG
aku tresno karo kowe
CAm
nanging aku biso opo
F
ngerteni kowe
GC
uwes nyanding uwong liyo..

FG
aku kudu iso nerimo
CAm
senajan ati loro rasane
FGC
mungkin kabeh iki wes dalane..

FG
aku tresno karo kowe
CAm
nanging aku biso opo
F
ngerteni kowe
GC
uwes nyanding uwong liyo..

FG
aku kudu iso nerimo
CAm
senajan ati loro rasane
FGC
mungkin kabeh iki wes dalane..

F
wes wes wes cukup
GC
mending balik kanan wae..

Chord Gitar Terkait