Menu
Chord Balungan Kere By Ndarboy Genk
Chord Lagu Balungan Kere
Kunci Gitar Balungan Kere
(Intro) GAmDG
CmGEmAmDG

GAm
mbiyen aku tau kelangan
DG
nganti saiki isih kelingan
EmEAm
kowe sing tak anti anti
D
bebrayan tekane pati
GCmD
jebule mblenjani janji..

GAm
kabeh iki mergo kahanan
DG
ben iso nyukupi kebutuhan
(-B) EmEAm
aku kerjo esuk sore
D
nanging kowe sambat wae
G
jarene balungan kere..

(Chorus)
C
opo pancen wis nasibku..
DCBm
kudu pisahan karo sliramu
EAm
jaremu arep nompo opo anane
DG
nanging nyatane tresnaku mbok sepelekke

DmGC
kudune kowe ngerteni
DCBm
kabeh mung titipane gusti
EAm
senajan atiku wis bubrah
D
ngandelingno ning ibadah
G
gusti sing paringi berkah

GF#mEmBm
senajan balungan kere
CG
ora kendo nyambut gawe
EmBm
senajan dalan ra alus
CDG
sing penting wani terus

(Interlude) EmCDG
AmDGEm
AmDG

GAm
kabeh iki mergo kahanan
DG
ben iso nyukupi kebutuhan
(-B) EmEAm
aku kerjo esuk sore
D
nanging kowe sambat wae
G
jarene balungan kere..

(Chorus)
C
opo pancen wis nasibku..
DCBm
kudu pisahan karo sliramu
EAm
jaremu arep nompo opo anane
DG
nanging nyatane tresnaku mbok sepelekke

DmGC
kudune kowe ngerteni
DCBm
kabeh mung titipane gusti
EAm
senajan atiku wis bubrah
D
ngandelingno ning ibadah
G
gusti sing paringi berkah

EmEAm
senajan atiku wis bubrah
D
ngandelingno ning ibadah
CDGCmG
gusti sing paringi berkah..

Chord Gitar Terkait