Menu
Chord Banyu Londo By Nella Kharisma
Chord Lagu Banyu Londo
Kunci Gitar Banyu Londo
Capo di fret 3

(Intro) GDEm
AmEAm
CDBmEm
CDG

GDEm
banyu londo pelarianmu..
AmEAmD
naliko kowe nesu karo aku..
CD
senadyan atimu cidro
BmEm
lha kok malah nggawe loro
CDG
ojo ngipasi geni asmoro

(Intro) CDG

GDEm
jangan pernah kau tuduh aku..
AmEAmD
jangan mudah kau terbakar cemburu..
CD
dia mantan pacarku
BmEm
tlah hilang dari hatiku
CDG
cinta suciku hanyalah untukmu

EmBm
banyu londo ora bakal ngewarasake
Bm
amung nambahi ruwet mbebet perkarane
EmBm
bareng konco sing kurang waras pikirane
Bm
budhal nang kafe karaoke nyanding kae
CD
lali anak lali omah lali bojone
G
goro-goro banyu londo arak sing nggo ngombe..

(Chorus)
G-F#-EmCDG
ojo nggugu.. howo lan nafsu
AmDG
sing bakal ngrusak uripmu..
EmCDG
yen atimu.. kroso cemburu
AmDGD
pertondo gede tresnomu..

(Interlude) GEmAmD
GEmAmD
CDG

GDEm
banyu londo pelarianmu..
AmEAmD
naliko kowe nesu karo aku..
CD
senadyan atimu cidro
BmEm
lha kok malah nggawe loro
CDG
ojo ngipasi geni asmoro

EmBm
banyu londo ora bakal ngewarasake
Bm
amung nambahi ruwet mbebet perkarane
EmBm
bareng konco sing kurang waras pikirane
Bm
budhal nang kafe karaoke nyanding kae
CD
lali anak lali omah lali bojone
G
goro-goro banyu londo arak sing nggo ngombe..

(Chorus)
G-F#-EmCDG
ojo nggugu.. howo lan nafsu
AmDG
sing bakal ngrusak uripmu..
EmCDG
yen atimu.. kroso cemburu
AmDGD
pertondo gede tresnomu..

G-F#-EmCDG
ojo nggugu.. howo lan nafsu
AmDG
sing bakal ngrusak uripmu..
EmCDG
yen atimu.. kroso cemburu
AmDG
pertondo gede tresnomu..
AmDG
pertondo gede tresnomu..

(Outro) AmDG

Chord Gitar Terkait