Menu

Chord SlemanReceh

Chord Banyu Moto - SlemanReceh
Chord Lagu Banyu Moto
Kunci Gitar Banyu Moto
Capo di fret 4

(Intro) CFCF
CFCF

CF
tembang iki..
CDm
tak gawe.. mung kanggo kowe
GC
sing paling tak tenani nganti saiki..

CF
tumetese banyu moto iki..
Dm
sing dadi saksi..
GC
sumpah lan janji.. sehidup semati..

(Chorus)
CF
sampai kapan kan kau buktikan..
GC
tresno tulus.. yo mung kanggo awakku
CF
sampai mati kan ku pastikan..
Dm
mergo mung kowe..
GC
sing tak tresnani.. tekaning mati..

C
cahyo lintang ing wengi
FG
nggawe ayeme ati..
F
tambah ndedowo roso
GC
kangen mring sliramu.. tresnaku..

(Int.) FGEmAm
DmGC

CF
tumetese banyu moto iki..
Dm
sing dadi saksi..
GC
sumpah lan janji.. sehidup semati..

(Chorus)
CF
sampai kapan kan kau buktikan..
GC
tresno tulus.. yo mung kanggo awakku
CF
sampai mati kan ku pastikan
Dm
mergo mung kowe..
GC
sing tak tresnani.. tekaning mati..

CF
sampai kapan kan kau buktikan..
GC
tresno tulus.. yo mung kanggo awakku
CF
ho.. sampai mati kan ku pastikan
Dm
mergo mung kowe..
GC
sing tak tresnani.. tekaning mati..

C
cahyo lintang ing wengi
FG
nggawe ayeme ati..
F
tambah ndedowo roso
GC
kangen mring sliramu.. tresnaku..





(Intro) EAEA
EAEA

EA
tembang iki..
EF#m
tak gawe.. mung kanggo kowe
BE
sing paling tak tenani nganti saiki..

EA
tumetese banyu moto iki..
F#m
sing dadi saksi..
BE
sumpah lan janji.. sehidup semati..

(Chorus)
EA
sampai kapan kan kau buktikan..
BE
tresno tulus.. yo mung kanggo awakku
EA
sampai mati kan ku pastikan..
F#m
mergo mung kowe..
BE
sing tak tresnani.. tekaning mati..

E
cahyo lintang ing wengi
AB
nggawe ayeme ati..
A
tambah ndedowo roso
BE
kangen mring sliramu.. tresnaku..

(Int.) ABG#mC#m
F#mBE

EA
tumetese banyu moto iki..
F#m
sing dadi saksi..
BE
sumpah lan janji.. sehidup semati..

(Chorus)
EA
sampai kapan kan kau buktikan..
BE
tresno tulus.. yo mung kanggo awakku
EA
sampai mati kan ku pastikan
F#m
mergo mung kowe..
BE
sing tak tresnani.. tekaning mati..

EA
sampai kapan kan kau buktikan..
BE
tresno tulus.. yo mung kanggo awakku
EA
ho.. sampai mati kan ku pastikan
F#m
mergo mung kowe..
BE
sing tak tresnani.. tekaning mati..

E
cahyo lintang ing wengi
AB
nggawe ayeme ati..
A
tambah ndedowo roso
BE
kangen mring sliramu.. tresnaku..

Chord Gitar Terkait