Menu
Chord Banyune Welas - Syahiba Saufa
Chord Lagu Banyune Welas
Kunci Gitar Banyune Welas

(Intro) GmD#Gm
GmGCm
GmD#CmD..

Gm
bengen koyo derese udan
Gm
hang nyiram welas awak iki
CmD#
bengen koyo ulan hang madangi
FGmD
peteng ndedete ati iki..

Gm
mbarengi surupe srengenge
Gm
sorote ketutup mendung
CmD#
semono ugo sunare welas riko
FGmD
surem mergo ketutup mego..

(Chorus)
GmD#F
getun.. janji welas riko
Gm
kabeh suloyo
GmD#F
getun.. kari angenan hang
Gm
riko tinggalno

Cm
banyune welas
D#
hang bengen riko siramno
FGmG
saiki netes kanggo wong liyo..

Cm
saiki sun buru ngerti
Gm
saktemene welas riko
DGmD
hang nyatane seng keneng dipercoyo..

(Int.) DD#DCmGm
DD#DGm

Gm
mbarengi surupe srengenge
Gm
sorote ketutup mendung
CmD#
semono ugo sunare welas riko
FGmD
surem mergo ketutup mego..

(Chorus)
GmD#F
getun.. janji welas riko
Gm
kabeh suloyo
GmD#F
getun.. kari angenan hang
Gm
riko tinggalno

Cm
banyune welas
D#
hang bengen riko siramno
FGmG
saiki netes kanggo wong liyo..

Cm
saiki sun buru ngerti
Gm
saktemene welas riko
DGm
hang nyatane seng keneng dipercoyo..

(Intro) D#DGm

(Chorus)
GmD#F
getun.. janji welas riko
Gm
kabeh suloyo
GmD#F
getun.. kari angenan hang
Gm
riko tinggalno

Cm
banyune welas
D#
hang bengen riko siramno
FGmG
saiki netes kanggo wong liyo..

Cm
saiki sun buru ngerti
Gm
saktemene welas riko
DGm
hang nyatane seng keneng dipercoyo..

(Outro) DGm

Chord Gitar Terkait