Menu
Chord Bapak - Happy Asmara
Chord Lagu Bapak
Kunci Gitar Bapak
(Intro) DmGCAmFGC
DmGCAmFGC

C
rambut wis ora ireng..
Em
wis malih rupane..
FC
ireng dadi putih.. saikine..
Dm
dino tambah dino..
Em
umur tambah tuwo..
FF-Em-DmG
nanging.. koyo-koyo ora diroso..

(Intro) DmGC

C
ngadeg dadi cagak..
Em
nyonggo piringe anak..
FC
mempeng kerjo ora mikir rogo..
Dm
paribasan umur..
Em
wis akeh cacahe..
FGC
nganti bingung anggonku ngitunge..

(Intro) DmGCAmFGC
EmFGC

(Chorus)
C
bapak.. bapak..
F
tekadmu kuwi tak puji..
G
bapak.. bapak..
CG
kowe koyo senopati..
C
bapak.. bapak..
F
panasmu ngungkuli geni..
G
bapak.. bapak..
C
keno angin soyo ndadi..

F
senadjan uwis tuwo
CAm
nekad mempeng kerjo
Dm
nyambut gawe..
GC
kanggo nguripi keluargo..

(Int.) CFCDmEmAmFGC

C
ngadeg dadi cagak..
Em
nyonggo piringe anak..
FC
mempeng kerjo ora mikir rogo..
Dm
paribasan umur..
Em
wis akeh cacahe..
FGC
nganti bingung anggonku ngitunge..

(Intro) DmGCAmFGC
EmFGC

(Chorus)
C
bapak.. bapak..
F
tekadmu kuwi tak puji..
G
bapak.. bapak..
CG
kowe koyo senopati..
C
bapak.. bapak..
F
panasmu ngungkuli geni..
G
bapak.. bapak..
C
keno angin soyo ndadi..

F
senadjan uwis tuwo
CAm
nekad mempeng kerjo
Dm
nyambut gawe..
GC
kanggo nguripi keluargo..

(Outro) AmFGC..

Chord Gitar Terkait