Menu

Chord Mala Agatha

Chord Beras Lawas - Mala Agatha
Chord Lagu Beras Lawas
Kunci Gitar Beras Lawas
G
aku sayang karo kowe
C
aku rindu karo kowe
DmEmAm
aku cinta kamu..

(Intro) AmFGE
AmFGAm

Am
di dalam hati ini
F
hanya terukir namamu
G
aku merasa senang
E
yen to mepet kowe sayang
Am
aku tresno kowe
Em
atiku keroso marem
F
pikiranku seroso adem
G
yen nyanding sliramu..
Am
duhai pujaanku

G
aku sayang karo kowe
C
aku rindu karo kowe
DmEmAm
aku cinta kamu..

(Chorus)
AmF
di dalam hati ini terlukis namamu
GC
tak tergantikan dengan yang lain
FDmE
aku tresno kowe.. sampek.. selewase..

AmF
raiso ati iki nganti keno pisah
GC
masio geser mundur sejangkah
FDm
wes marem atiku, awak soyo lemu
F
wes ben ra tak gagas
EAm
masio mekar koyo beras.. lawas..

(Intro) AmFGE
AmFGAm

G
aku sayang karo kowe
C
aku rindu karo kowe
DmEmAm
aku cinta kamu..

(Chorus)
AmF
di dalam hati ini terlukis namamu
GC
tak tergantikan dengan yang lain
FDmE
aku tresno kowe.. sampek.. selewase..

AmF
raiso ati iki nganti keno pisah
GC
masio geser mundur sejangkah
FDm
wes marem atiku, awak soyo lemu
F
wes ben ra tak gagas
EAm
masio mekar koyo beras.. lawas..

(Int.) FGE
FGE..

(Chorus)
AmF
di dalam hati ini terlukis namamu
GC
tak tergantikan dengan yang lain
FDmE
aku tresno kowe.. sampek.. selewase..

AmF
raiso ati iki nganti keno pisah
GC
masio geser mundur sejangkah
FDm
wes marem atiku, awak soyo lemu
F
wes ben ra tak gagas
EAm
masio mekar koyo beras.. lawas..

Chord Gitar Terkait