Menu
Chord Buntu Dalane - Ilux ID
Chord Lagu Buntu Dalane
Kunci Gitar Buntu Dalane

(Intro) FCAmG
FCDmG..

FC
wes.. cukup semene..
FAm
aku.. sayang ro kowe..
Dm
kowe mbesok bakal ngerti..
G
gede tresno ning atiku..

(Chorus)
F
tak dongakne
C
kowe ora getun ninggalne aku
AmG
wes mutusne.. kowe medotke janjine..

F
mugo Gusti
C
ora ngirimke karma ning kowe
DmG
mergo kowe.. aku uripe ngene
FFmC
buntu dalane..

FC
wes.. cukup semene..
FAm
aku.. sayang ro kowe..
Dm
kowe mbesok bakal ngerti..
G
gede tresno ning atiku..

(Chorus)
F
tak dongakne
C
kowe ora getun ninggalne aku
AmG
wes mutusne.. kowe medotke janjine..

F
mugo Gusti
C
ora ngirimke karma ning kowe
DmG
mergo kowe.. aku uripe ngene..

F
tak dongakne
C
kowe ora getun ninggalne aku
AmG
wes mutusne.. kowe medotke janjine..

F
mugo Gusti
C
ora ngirimke karma ning kowe
DmG
mergo kowe.. aku uripe ngene..
FFmC
buntu dalane.. buntu dalane..

Chord Gitar Terkait