Menu
Chord Cerito Rong Ati - Vita Alvia
Chord Lagu Cerito Rong Ati
Kunci Gitar Cerito Rong Ati

(Intro) AmFGEm
AmFGAm

AmF
umpamane.. sing di lakoni
GAm
pastine.. sing keroso loro
AmF
uwes usapen.. banyune moto
G
iki dalan hang apik
EmAm
kanggo isun lan riko..

(Intro) EmFGEmAm

(Chorus)
Em
padahal wis welas..
F
padahal wis sayang..
GAm
tapi apuo.. kok magih kebuang
F
welas hang sun sandang
G
seprono seprene..
EmAm
wis rontok leleran

Em
cerito rong ati..
F
hang kudu kepisah..
GEmAm
mergo sing nemoni.. dalan..
F
mulo kudu nuruti
G
wong tuwek riko
EmAm
hang sing ngrestui..

(Int.) EmFGEmAm

AmF
umpamane.. sing di lakoni
GAm
pastine.. sing keroso loro
AmF
uwes usapen.. banyune moto
G
iki dalan hang apik
EmAm
kanggo isun lan riko..

(Intro) EmFGEmAm

(Chorus)
Em
padahal wis welas..
F
padahal wis sayang..
GAm
tapi apuo.. kok magih kebuang
F
welas hang sun sandang
G
seprono seprene..
EmAm
wis rontok leleran

Em
cerito rong ati..
F
hang kudu kepisah..
GEmAm
mergo sing nemoni.. dalan..
F
mulo kudu nuruti
G
wong tuwek riko
EmAm
hang sing ngrestui..

F
mulo kudu nuruti
G
wong tuwek riko
EmAm
hang sing ngrestui..

Chord Gitar Terkait