Menu
Chord Cintaku Centang Biru By Ilux
Chord Lagu Cintaku Centang Biru
Kunci Gitar Cintaku Centang Biru
(Intro) CGAm
FCG

CGAm
kowe.. tau gawe aku ngguyu
FC
kowe.. tau ono ning uripku
Dm
saiki gantung aku
Am
WAku centang biru..
FG
ora tau ono balesanmu..

CGAm
kowe.. ngilang tak goleki..
FC
ra ono kabar kowe tak enteni
Dm
chattingan karo liane
Am
kowe tak setiani
FG
yen kowe sibuk mesti tak maklumi..

FG
sek kurang goblok piye
EmAm
tresnaku dinggo kowe
FGC
aku bertahan mergo aku sayang..

FG
aku wes ora kuat mergo tresnamu ilang
EmAm
aku sadar kowe wes ora sayang karo aku
DmG
aku milih ninggalke karo ngilingke kowe
C
ojo getun mburine

(Interlude) FGEmAm
DmGC

CGAm
kowe.. ngilang tak goleki..
FC
ra ono kabar kowe tak enteni
Dm
chattingan karo liane
Am
kowe tak setiani
FG
yen kowe sibuk mesti tak maklumi..

FG
sek kurang goblok piye
EmAm
tresnaku dinggo kowe
FGC
aku bertahan mergo aku sayang..

(Chorus)
FG
aku wes ora kuat mergo tresnamu ilang
EmAm
aku sadar kowe wes ora sayang karo aku
DmG
aku milih ninggalke karo ngilingke kowe
C
ojo getun mburine..

FG
aku wes ora kuat mergo tresnamu ilang
EmAm
aku sadar kowe wes ora sayang karo aku
DmG
aku milih ninggalke karo ngilingke kowe
C
ojo getun mburine..

(Outro) FGEmAm
DmGC..





(Intro) FCDm
BbFC

FCDm
kowe.. tau gawe aku ngguyu
BbF
kowe.. tau ono ning uripku
Gm
saiki gantung aku
Dm
WAku centang biru..
BbC
ora tau ono balesanmu..

FCDm
kowe.. ngilang tak goleki..
BbF
ra ono kabar kowe tak enteni
Gm
chattingan karo liane
Dm
kowe tak setiani
BbC
yen kowe sibuk mesti tak maklumi..

BbC
sek kurang goblok piye
AmDm
tresnaku dinggo kowe
BbCF
aku bertahan mergo aku sayang..

BbC
aku wes ora kuat mergo tresnamu ilang
AmDm
aku sadar kowe wes ora sayang karo aku
GmC
aku milih ninggalke karo ngilingke kowe
F
ojo getun mburine

(Interlude) BbCAmDm
GmCF

FCDm
kowe.. ngilang tak goleki..
BbF
ra ono kabar kowe tak enteni
Gm
chattingan karo liane
Dm
kowe tak setiani
BbC
yen kowe sibuk mesti tak maklumi..

BbC
sek kurang goblok piye
AmDm
tresnaku dinggo kowe
BbCF
aku bertahan mergo aku sayang..

(Chorus)
BbC
aku wes ora kuat mergo tresnamu ilang
AmDm
aku sadar kowe wes ora sayang karo aku
GmC
aku milih ninggalke karo ngilingke kowe
F
ojo getun mburine..

BbC
aku wes ora kuat mergo tresnamu ilang
AmDm
aku sadar kowe wes ora sayang karo aku
GmC
aku milih ninggalke karo ngilingke kowe
F
ojo getun mburine..

(Outro) BbCAmDm
GmCF..

Chord Gitar Terkait