Menu
Chord Cukup Aku Wae By Intan Rahma
Chord Lagu Cukup Aku Wae
Kunci Gitar Cukup Aku Wae
(Intro) CAmFGC
FGCAmDmG

CAm
Opo aku kudu lilo..
FGC
Senajan abot neng jero dodo
FG
Aku weruh kowe
CAm
mlaku rong wong liyo
DmG
Atiku.. keronto ronto..

CAm
Opo iki cen dalane..
FGC
Aku ro kowe pancen du jodone
FG
Mungkin wes takdire
CAm
gusti wes ndalakke
DmG
Nyiapke ganti sing nyoto tresnane

(Chorus)
CG
Ra tak tangisi yen pancen
Am
kowe pengen ngene
FGC
Cukup aku wae sing ngrasakke
CG
Ojo mbaleni nglarani
Am
ati sing tresno kowe
FGC
Lelakon urip ono balesane..

(Interlude) CFGEmAmFGC

CAm
Kabeh ati nduwe roso
FGC
Bakal kesikso yen di gawe loro
FG
Nyawang sing di tresno
CAm
Nglanggati wong liyo
DmG
Bubrah kahanan ati trimo lungo..

CAm
Opo iki cen dalane..
FGC
Aku ro kowe pancen du jodone
FG
Mungkin wes takdire
CAm
gusti wes ndalakke
DmG
Nyiapke ganti sing nyoto tresnane

(Chorus)
CG
Ra tak tangisi yen pancen
Am
kowe pengen ngene
FGC
Cukup aku wae sing ngrasakke
CG
Ojo mbaleni nglarani
Am
ati sing tresno kowe
FGC
Lelakon urip ono balesane..

CG
Ra tak tangisi yen pancen
Am
kowe pengen ngene
FGCG
Cukup aku wae sing ngrasakke
CG
Ojo mbaleni nglarani
Am
ati sing tresno kowe
FGC
Lelakon urip ono balesane..

(Outro) FGC

Chord Gitar Terkait