Menu
Chord Cukup Sayang - Wegah Lali
Chord Lagu Cukup Sayang
Kunci Gitar Cukup Sayang
Capo di fret 4

(Intro) FGEmAmDmCFG

CGAmEm
perih'e.. ati.. sing tak rasakke iki
FCG
ngerti kowe sak karepe dewe..
CGAmEm
wes suwe awak dewe.. nglakoni tresno iki
FCG
nyatane.. kowe nyepelekke..

FGC
mungkinkah kita bisa bersama lagi..
AmFGC
atau mungkin cukup sampai disini..

(Chorus)
FGEmAm
aku wes wegah.. aku wes ra betah..
FGC
kowe sing salah kok malah aku sik ngalah..
FGEmAm
aku wes wegah.. aku wes ra betah..
FG
trimo pisah.. yen nggawe uripku susah

FG
uwes cukup sayang
EmAm
uwes cukup nglarani
FGC
abote nandang kahanan iki..
FG
uwes cukup sayang
EmAm
uwes cukup nglarani
FGC
cukup semene crito iki..

CGAmEm
perih'e.. ati.. sing tak rasakke iki
FCG
ngerti kowe sak karepe dewe..

FGC
mungkinkah kita bisa bersama lagi..
AmFGC
atau mungkin cukup sampai disini..

(Chorus)
FGEmAm
aku wes wegah.. aku wes ra betah..
FGC
kowe sing salah kok malah aku sik ngalah..
FGEmAm
aku wes wegah.. aku wes ra betah..
FG
trimo pisah.. yen nggawe uripku susah

(Int.) FGEmAmFGC
FGEmAmFGC
FGEmAmFGC

FGC
mungkinkah kita bisa bersama lagi..
AmFGC
atau mungkin cukup sampai disini..

(Chorus)
FGEmAm
aku wes wegah.. aku wes ra betah..
FGC
kowe sing salah kok malah aku sik ngalah..
FGEmAm
aku wes wegah.. aku wes ra betah..
FG
trimo pisah.. yen nggawe uripku susah

FG
uwes cukup sayang
EmAm
uwes cukup nglarani
FGC
abote nandang kahanan iki..
FG
uwes cukup sayang
EmAm
uwes cukup nglarani
FGC
cukup semene crito iki..

(Ending)
FG
uwes cukup sayang
EmAm
uwes cukup nglarani
FGC
cukup semene crito iki..





(Intro) ABG#mC#mF#mEAB

EBC#mG#m
perih'e.. ati.. sing tak rasakke iki
AEB
ngerti kowe sak karepe dewe..
EBC#mG#m
wes suwe awak dewe.. nglakoni tresno iki
AEB
nyatane.. kowe nyepelekke..

ABE
mungkinkah kita bisa bersama lagi..
C#mABE
atau mungkin cukup sampai disini..

(Chorus)
ABG#mC#m
aku wes wegah.. aku wes ra betah..
ABE
kowe sing salah kok malah aku sik ngalah..
ABG#mC#m
aku wes wegah.. aku wes ra betah..
AB
trimo pisah.. yen nggawe uripku susah

AB
uwes cukup sayang
G#mC#m
uwes cukup nglarani
ABE
abote nandang kahanan iki..
AB
uwes cukup sayang
G#mC#m
uwes cukup nglarani
ABE
cukup semene crito iki..

EBC#mG#m
perih'e.. ati.. sing tak rasakke iki
AEB
ngerti kowe sak karepe dewe..

ABE
mungkinkah kita bisa bersama lagi..
C#mABE
atau mungkin cukup sampai disini..

(Chorus)
ABG#mC#m
aku wes wegah.. aku wes ra betah..
ABE
kowe sing salah kok malah aku sik ngalah..
ABG#mC#m
aku wes wegah.. aku wes ra betah..
AB
trimo pisah.. yen nggawe uripku susah

(Int.) ABG#mC#mABE
ABG#mC#mABE
ABG#mC#mABE

ABE
mungkinkah kita bisa bersama lagi..
C#mABE
atau mungkin cukup sampai disini..

(Chorus)
ABG#mC#m
aku wes wegah.. aku wes ra betah..
ABE
kowe sing salah kok malah aku sik ngalah..
ABG#mC#m
aku wes wegah.. aku wes ra betah..
AB
trimo pisah.. yen nggawe uripku susah

AB
uwes cukup sayang
G#mC#m
uwes cukup nglarani
ABE
abote nandang kahanan iki..
AB
uwes cukup sayang
G#mC#m
uwes cukup nglarani
ABE
cukup semene crito iki..

(Ending)
AB
uwes cukup sayang
G#mC#m
uwes cukup nglarani
ABE
cukup semene crito iki..

Chord Gitar Terkait