Menu
Chord Curigo By Gerry Mahesa
Chord Lagu Curigo
Kunci Gitar Curigo
(Intro) AmEmGFG
AmEmGFGAm

EmG
Sun akoni riko mageh welas
FGAm
Tapi ati mageh sing pasrah
EmG
Moto iki dung sing nyawang riko
FGAm
Pikiran isun ngumboro..

EmG
Mikiraken riko..
FAmEmG
Nong endi ambi sopo.. saiki..
FGAm
Mageh iling tah nong welas iki

(Intro) FGAm

(Chorus)
AmDm
Ojo curigo isun nyanding wong liyo
G
Mulo hang nyoto
E
welas sun mung kanggo riko
AmDm
Lakune geni sing kiro ngobong ati
G
Panase serngenge
EAm
Tondo keseron welase

(Interlude) AmDmGE
AmDmGEAm

EmG
Sun akoni riko mageh welas
FGAm
Tapi ati mageh sing pasrah
EmG
Moto iki dung sing nyawang riko
FGAm
Pikiran isun ngumboro..

EmG
Mikiraken riko..
FAmEmG
Nong endi ambi sopo.. saiki..
FGAm
Mageh iling tah nong welas iki

(Intro) FGAm

(Chorus)
AmDm
Ojo curigo isun nyanding wong liyo
G
Mulo hang nyoto
E
welas sun mung kanggo riko
AmDm
Lakune geni sing kiro ngobong ati
G
Panase serngenge
EE
Tondo keseron welase

AmDm
Ojo curigo isun nyanding wong liyo
G
Mulo hang nyoto
E
welas sun mung kanggo riko
AmDm
Lakune geni sing kiro ngobong ati
G
Panase serngenge
EE
Tondo keseron welase

(Outro) DmGAm


+ Chord original dari "Em"

Chord Gitar Terkait