Menu
Chord Dadi Mantan By Nella Kharisma
Chord Lagu Dadi Mantan
Kunci Gitar Dadi Mantan
Capo di fret 2

(Intro) CFCF

CG
kowe pacarane karo aku
AmEm
tapi lapo kok nikahe karo wong liyo
FC
kowe sering ngejak aku kencan
Dm
nyapo wong liyo
G
sing lingguh ning pelaminan..

CG
pacaran jare ngantek nikahan
AmEm
tapi nyapo aku sing mbok wenehi undangan
FC
ndisik aku sing paling kok sayang
DmGC
nanging saiki diriku yang jadi mantan..

(Intro) FGEmAmDmGCG

CGF
tego tenan dirimu meninggalkan aku..
GCG
sial tenan nasibku..
CGF
opo kowe sepaneng medot katresnan iki..
GC
kowe seneng aku sing mati..

CG
kowe pacarane karo aku
AmEm
tapi lapo kok nikahe karo wong liyo
FC
kowe sering ngejak aku kencan
Dm
nyapo wong liyo
G
sing lingguh ning pelaminan

CG
pacaran jare ngantek nikahan
AmEm
tapi nyapo aku sing mbok wenehi undangan
FC
ndisik aku sing paling kok sayang
DmGC
nanging saiki diriku yang dadi mantan

(Intro) FGEmAmDmGCG

CGF
tego tenan dirimu meninggalkan aku..
GCG
sial tenan nasibku..
CGF
opo kowe sepaneng medot katresnan iki..
GCG
kowe seneng aku sing mati..

CGF
tego tenan dirimu meninggalkan aku..
GCG
sial tenan nasibku..
CGF
opo kowe sepaneng medot katresnan iki..
GCFGCGC
kowe seneng aku sing mati..





(Intro) DGDG

DA
kowe pacarane karo aku
BmF#m
tapi lapo kok nikahe karo wong liyo
GD
kowe sering ngejak aku kencan
Em
nyapo wong liyo
A
sing lingguh ning pelaminan..

DA
pacaran jare ngantek nikahan
BmF#m
tapi nyapo aku sing mbok wenehi undangan
GD
ndisik aku sing paling kok sayang
EmAD
nanging saiki diriku yang jadi mantan..

(Intro) GAF#mBmEmADA

DAG
tego tenan dirimu meninggalkan aku..
ADA
sial tenan nasibku..
DAG
opo kowe sepaneng medot katresnan iki..
AD
kowe seneng aku sing mati..

DA
kowe pacarane karo aku
BmF#m
tapi lapo kok nikahe karo wong liyo
GD
kowe sering ngejak aku kencan
Em
nyapo wong liyo
A
sing lingguh ning pelaminan

DA
pacaran jare ngantek nikahan
BmF#m
tapi nyapo aku sing mbok wenehi undangan
GD
ndisik aku sing paling kok sayang
EmAD
nanging saiki diriku yang dadi mantan

(Intro) GAF#mBmEmADA

DAG
tego tenan dirimu meninggalkan aku..
ADA
sial tenan nasibku..
DAG
opo kowe sepaneng medot katresnan iki..
ADA
kowe seneng aku sing mati..

DAG
tego tenan dirimu meninggalkan aku..
ADA
sial tenan nasibku..
DAG
opo kowe sepaneng medot katresnan iki..
ADGADAD
kowe seneng aku sing mati..

Chord Gitar Terkait