Menu
Chord Dadi TKI - Intan ChaCha
Chord Lagu Dadi TKI
Kunci Gitar Dadi Tki
Capo di fret 2

(Intro) AmGFAm
AmGAm..
CDmGC

CG
wolung tahun kepungkur
AmEm
wektu sing tak itung mundur
FCG
nanging tresno iki ra bakal luntur..
CG
neng kene aku tetep setyo
AmEm
ati tulus njogo tresno
FCG
tak suwun neng kono kwe ugo setyo..
GC
njogo atimu kanggo aku..

CG
ono pinggir bandara kuwi..
AmEm
mbiyen kowe ngucap janji
DmG
bakal setyo nunggu aku nganti bali
CG
ono bandara adisucipto
AmEm
ing tengah kuto ngayogyo
FGC
tunggunen sayang aku enggal teko..

(Intro) CAmDmG

(Chorus)
F
suwene anggonku lungo
CAm
adohe anggonku kerjo
DmGC
nggolek rejeki lungo dadi TKI
F
saiki wes teko wanci
CAm
entenono aku bali
DmGC
jroning ati kangenku setengah mati

F
cintaku cintamu
CAm
semoga cepat bersatu
DmGC
ku ingin slalu bahagia bersamamu..

(Int.) CAmDmG

CG
ono pinggir bandara kuwi..
AmEm
mbiyen kowe ngucap janji
DmG
bakal setyo nunggu aku nganti bali
CG
ono bandara adisucipto
AmEm
ing tengah kuto ngayogyo
FGC
tunggunen sayang aku enggal teko..

(Intro) CAmDmG

(Chorus)
F
suwene anggonku lungo
CAm
adohe anggonku kerjo
DmGC
nggolek rejeki lungo dadi TKI
F
saiki wes teko wanci
CAm
entenono aku bali
DmGC
jroning ati kangenku setengah mati

F
cintaku cintamu
CAm
semoga cepat bersatu
DmGC
ku ingin slalu bahagia bersamamu..

F
cintaku cintamu
CAm
semoga cepat bersatu
DmGC
ku ingin slalu bahagia bersamamu..





(Intro) BmAGBm
BmABm..
DEmAD

DA
wolung tahun kepungkur
BmF#m
wektu sing tak itung mundur
GDA
nanging tresno iki ra bakal luntur..
DA
neng kene aku tetep setyo
BmF#m
ati tulus njogo tresno
GDA
tak suwun neng kono kwe ugo setyo..
AD
njogo atimu kanggo aku..

DA
ono pinggir bandara kuwi..
BmF#m
mbiyen kowe ngucap janji
EmA
bakal setyo nunggu aku nganti bali
DA
ono bandara adisucipto
BmF#m
ing tengah kuto ngayogyo
GAD
tunggunen sayang aku enggal teko..

(Intro) DBmEmA

(Chorus)
G
suwene anggonku lungo
DBm
adohe anggonku kerjo
EmAD
nggolek rejeki lungo dadi TKI
G
saiki wes teko wanci
DBm
entenono aku bali
EmAD
jroning ati kangenku setengah mati

G
cintaku cintamu
DBm
semoga cepat bersatu
EmAD
ku ingin slalu bahagia bersamamu..

(Int.) DBmEmA

DA
ono pinggir bandara kuwi..
BmF#m
mbiyen kowe ngucap janji
EmA
bakal setyo nunggu aku nganti bali
DA
ono bandara adisucipto
BmF#m
ing tengah kuto ngayogyo
GAD
tunggunen sayang aku enggal teko..

(Intro) DBmEmA

(Chorus)
G
suwene anggonku lungo
DBm
adohe anggonku kerjo
EmAD
nggolek rejeki lungo dadi TKI
G
saiki wes teko wanci
DBm
entenono aku bali
EmAD
jroning ati kangenku setengah mati

G
cintaku cintamu
DBm
semoga cepat bersatu
EmAD
ku ingin slalu bahagia bersamamu..

G
cintaku cintamu
DBm
semoga cepat bersatu
EmAD
ku ingin slalu bahagia bersamamu..

Chord Gitar Terkait