Menu

Chord Hendra Kumbara

Chord Dalan Liyane - Hendra Kumbara
Chord Lagu Dalan Liyane
Kunci Gitar Dalan Liyane

(Intro) BbCFAmDm
DGmCF..

CF
sopo sing kuat nandhang kahanan
DGm
sopo seng ora kroso kelangan
BbCAm
ditinggal pas sayang sayange
DGm
pas lagi jeru jerune
CFA#mF
koe milih dalan liyane..

CF
sopo sing kuat ditinggal lungo..
DGm
sopo sing atine ora loro..
BbCAm
kenangan sing wis tak lakoni
DGm
tak simpen ning njero ati
CF
dewe wes ra dadi siji..

(Chorus)
Bb
yowes ben tak lakoni
C
nganti sak kuat-kuate ati
F
pesenku mung siji
AmDm
sing ngati-ati..
DGm
isoku mung mendem..
C
esuk tekan sonten
F
mergo sadar diri kulo
F
dudu sinten sinten

Bb
yowes ben mung tak pendem roso
C
sing ono ing njero dodo
F
tetep tak dongakno
AmDm
mugo urip mulyo..
DGm
isoku mung nyuwun..
C
mugo ora getun
F
cekap semanten maturnuwun..

(Int.) BbCFAmDm
DGmCF..

(Chorus)
Bb
yowes ben tak lakoni
C
nganti sak kuat-kuate ati
F
pesenku mung siji
AmDm
sing ngati-ati..
DGm
isoku mung mendem..
C
esuk tekan sonten
F
mergo sadar diri kulo
F
dudu sinten sinten

Bb
yowes ben mung tak pendem roso
C
sing ono ing njero dodo
F
tetep tak dongakno
AmDm
mugo urip mulyo..
DGm
isoku mung nyuwun..
C
mugo ora getun
F
cekap semanten maturnuwun..

DmDGm
isoku mung nyuwun..
C
mugo ora getun
F
cekap semanten maturnuwun..

Chord Gitar Terkait