Menu
Chord Dalane Gusti (Bukan Religi) - Happy Asmara
Chord Lagu Dalane Gusti (Bukan Religi)
Kunci Gitar Dalane Gusti (bukan Religi)
(Intro) CGAmADmG

CGAm
aku.. mung biso dedungo..
ADmG
marang Gusti.. hang Maha Kuoso..
GFEmAm
mergo tresno.. mung tok gawe loro
DmG
nanging piye meneh kabeh takdire..
C
hang Maha Kuoso..

(Intro) FGC

CGAm
aku.. mung biso dedungo..
ADmG
marang Gusti.. hang Maha Kuoso..
GFEmAm
mergo tresno.. mung tok gawe loro
DmG
nanging piye meneh kabeh takdire..
C
hang Maha Kuoso..

(Chorus)
F
ra bakal tak baleni
GEm
tresnoku sing koyo wingi
AmDm
mergo janji kok blenjani..
GC
kowe raiso nepati..

F
ra bakal tak lalekke
GEm
loro sing wis tak rasakke
AmDm
iki pancen wes takdire
GC
aku ra biso ro kowe..

(Int.) FGEmAmDmGC
FGEmAmDmGC

FG
pengenku kowe ngerti
EmAm
kowe sing tak tresnani
Dm
nanging piye meneh
GC
kabeh wis dalane Gusti..

FG
aku mung biso nerimo
EmAm
kowe gandeng ro wong liyo
Dm
aku kudu kuat nerimo kanthi
G
iklas lan legowo..

(Chorus)
F
ra bakal tak baleni
GEm
tresnoku sing koyo wingi
AmDm
mergo janji kok blenjani..
GC
kowe raiso nepati..

F
ra bakal tak lalekke
GEm
loro sing wis tak rasakke
AmDm
iki pancen wes takdire
GC
aku ra biso ro kowe..

F
ra bakal tak baleni
GEm
tresnoku sing koyo wingi
AmDm
mergo janji kok blenjani..
GC
kowe raiso nepati..

F
ra bakal tak lalekke
GEm
loro sing wis tak rasakke
AmDm
iki pancen wes takdire
GC
aku ra biso ro kowe..

AmDm
iki pancen wes takdire..
GC
aku ra biso ro kowe..





(Intro) BF#G#mG#C#mF#

BF#G#m
aku.. mung biso dedungo..
G#C#mF#
marang Gusti.. hang Maha Kuoso..
F#ED#mG#m
mergo tresno.. mung tok gawe loro
C#mF#
nanging piye meneh kabeh takdire..
B
hang Maha Kuoso..

(Intro) EF#B

BF#G#m
aku.. mung biso dedungo..
G#C#mF#
marang Gusti.. hang Maha Kuoso..
F#ED#mG#m
mergo tresno.. mung tok gawe loro
C#mF#
nanging piye meneh kabeh takdire..
B
hang Maha Kuoso..

(Chorus)
E
ra bakal tak baleni
F#D#m
tresnoku sing koyo wingi
G#mC#m
mergo janji kok blenjani..
F#B
kowe raiso nepati..

E
ra bakal tak lalekke
F#D#m
loro sing wis tak rasakke
G#mC#m
iki pancen wes takdire
F#B
aku ra biso ro kowe..

(Int.) EF#D#mG#mC#mF#B
EF#D#mG#mC#mF#B

EF#
pengenku kowe ngerti
D#mG#m
kowe sing tak tresnani
C#m
nanging piye meneh
F#B
kabeh wis dalane Gusti..

EF#
aku mung biso nerimo
D#mG#m
kowe gandeng ro wong liyo
C#m
aku kudu kuat nerimo kanthi
F#
iklas lan legowo..

(Chorus)
E
ra bakal tak baleni
F#D#m
tresnoku sing koyo wingi
G#mC#m
mergo janji kok blenjani..
F#B
kowe raiso nepati..

E
ra bakal tak lalekke
F#D#m
loro sing wis tak rasakke
G#mC#m
iki pancen wes takdire
F#B
aku ra biso ro kowe..

E
ra bakal tak baleni
F#D#m
tresnoku sing koyo wingi
G#mC#m
mergo janji kok blenjani..
F#B
kowe raiso nepati..

E
ra bakal tak lalekke
F#D#m
loro sing wis tak rasakke
G#mC#m
iki pancen wes takdire
F#B
aku ra biso ro kowe..

G#mC#m
iki pancen wes takdire..
F#B
aku ra biso ro kowe..

Chord Gitar Terkait