Menu
Chord Demi Kowe By Pendhoza
Chord Lagu Demi Kowe
Kunci Gitar Demi Kowe
Capo di fret 3

(Intro) AmFGCE
AmFGC..

CEm
dik aku bali.. arep nepati janji
FGC
tak jaluk kowe ra ngapusi..
CEm
lungaku wingi.. amung golek rejeki
FGC
tak buktekke kowe ojo mbedo ati..

F
wes seprene suwene
C
aku lungo ninggal kowe
FGC
adoh paran yo mung dinggo kowe..

(Chorus)
AmF
aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
GCE
demi kowe ben supoyo tetep mulyo..
Am
tresnaku ra bakal ilang
F
senajan adoh paranku
GC
setiaku karo kowe tekan matiku..

Am
aku lungo ra ngilang nanging mergo kahanan
F
aku ora ngapusi bakal tak perjuangkan
C
mikir masa depan karo golek modal
G
dinggo sesuk rabi duduk di pelaminan
Am
mugo gusti ngijabahi aku kowe dadi siji
F
bakal urip bebrayan ojo wedi kelangan
C
aku ning sandingmu ngancani uripmu
G
mergo yo mung kowe sing gawe seneng atiku

F
wes seprene suwene
C
aku lungo ninggal kowe
FGC
adoh paran yo mung dinggo kowe..

(Chorus)
AmF
aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
GCE
demi kowe ben supoyo tetep mulyo..
Am
tresnaku ra bakal ilang
F
senajan adoh paranku
GC
setiaku karo kowe tekan matiku..

Am
mergo tresno aku biso adoh paran njogo roso
F
godaan teko nanging aku ora ngiwo
C
saiki wis urip bareng susah seneng dilakoni
G
ono kowe aku wani ngadepi urip iki
Am
matur suwun wis gelem nompo aku
F
sampun percoyo karo janji janjiku
C
bakal tak jogo tekan ing patiku
G
kanggoku awakmu kuwi harga diriku

F
wes seprene suwene
C
aku lungo ninggal kowe
FGC
adoh paran yo mung dinggo kowe..

(Chorus)
AmF
aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
GCE
demi kowe ben supoyo tetep mulyo..
Am
tresnaku ra bakal ilang
F
senajan adoh paranku
GC
setiaku karo kowe tekan matiku..

AmF
aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
GCE
demi kowe ben supoyo tetep mulyo..
Am
tresnaku ra bakal ilang
F
senajan adoh paranku
GCEAm
setiaku karo kowe tekan matiku..





(Intro) CmG#A#D#G
CmG#A#D#..

D#Gm
dik aku bali.. arep nepati janji
G#A#D#
tak jaluk kowe ra ngapusi..
D#Gm
lungaku wingi.. amung golek rejeki
G#A#D#
tak buktekke kowe ojo mbedo ati..

G#
wes seprene suwene
D#
aku lungo ninggal kowe
G#A#D#
adoh paran yo mung dinggo kowe..

(Chorus)
CmG#
aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
A#D#G
demi kowe ben supoyo tetep mulyo..
Cm
tresnaku ra bakal ilang
G#
senajan adoh paranku
A#D#
setiaku karo kowe tekan matiku..

Cm
aku lungo ra ngilang nanging mergo kahanan
G#
aku ora ngapusi bakal tak perjuangkan
D#
mikir masa depan karo golek modal
A#
dinggo sesuk rabi duduk di pelaminan
Cm
mugo gusti ngijabahi aku kowe dadi siji
G#
bakal urip bebrayan ojo wedi kelangan
D#
aku ning sandingmu ngancani uripmu
A#
mergo yo mung kowe sing gawe seneng atiku

G#
wes seprene suwene
D#
aku lungo ninggal kowe
G#A#D#
adoh paran yo mung dinggo kowe..

(Chorus)
CmG#
aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
A#D#G
demi kowe ben supoyo tetep mulyo..
Cm
tresnaku ra bakal ilang
G#
senajan adoh paranku
A#D#
setiaku karo kowe tekan matiku..

Cm
mergo tresno aku biso adoh paran njogo roso
G#
godaan teko nanging aku ora ngiwo
D#
saiki wis urip bareng susah seneng dilakoni
A#
ono kowe aku wani ngadepi urip iki
Cm
matur suwun wis gelem nompo aku
G#
sampun percoyo karo janji janjiku
D#
bakal tak jogo tekan ing patiku
A#
kanggoku awakmu kuwi harga diriku

G#
wes seprene suwene
D#
aku lungo ninggal kowe
G#A#D#
adoh paran yo mung dinggo kowe..

(Chorus)
CmG#
aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
A#D#G
demi kowe ben supoyo tetep mulyo..
Cm
tresnaku ra bakal ilang
G#
senajan adoh paranku
A#D#
setiaku karo kowe tekan matiku..

CmG#
aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
A#D#G
demi kowe ben supoyo tetep mulyo..
Cm
tresnaku ra bakal ilang
G#
senajan adoh paranku
A#D#GCm
setiaku karo kowe tekan matiku..

Chord Gitar Terkait