Menu
Chord Demikian - Salsa Billa feat Lady's SKA
Chord Lagu Demikian
Kunci Gitar Demikian
(Intro) CG/BAmGFGC..

CG/BAm
aku yang tersakiti..
GFGC
terluka di hati.. tlah terkhianati..

CG/BAm
tibo tangi wis tak lakoni
GF
sayang kowe ra ngerteni..
GC
milih karo slirane..

(Chorus)
FG
aku sing tenanan ra kurang berjuang..
CEmAm
tapi kok malah dia yang kau sayang..
DmF
cukup semene.. raiso diteruske
G
critoku ro kowe.. huu uu..

F
aku sing kelaran
G
malah mok anggep guyonan
CEmAm
ngarep pinangan dadine kenangan..
Dm
wis pancen nasipe
FGC
aku demi kowe.. kowene demikian..

(Int.) CG/BAmGFGC..
FGCEmAm
DmFGC..

CG/BAm
tibo tangi wis tak lakoni
GF
sayang kowe ra ngerteni..
GC
milih karo slirane..

(Chorus)
FG
aku sing tenanan ra kurang berjuang..
-FEmDmAm
tapi kok malah dia yang kau sayang..
DmF
cukup semene.. raiso diteruske
G
critoku ro kowe.. huu uu..

F
aku sing kelaran
G
malah mok anggep guyonan
CEmAm
ngarep pinangan dadine kenangan..
Dm
wis pancen nasipe
FGC
aku demi kowe.. kowene demikian..

(Intro) FGC

(Chorus)
FG
aku sing tenanan ra kurang berjuang..
CEmAm
tapi kok malah dia yang kau sayang..
DmF
cukup semene.. raiso diteruske
G
critoku ro kowe.. huu uu..

F
aku sing kelaran
G
malah mok anggep guyonan
CEmAm
ngarep pinangan dadine kenangan..
Dm
wis pancen nasipe
FGC
aku demi kowe.. kowene demikian..

Dm
wis pancen nasipe
FGC
aku demi kowe.. kowene demikian..

Dm
wis pancen nasipe
FGC
aku demi kowe.. kowene demikian..





(Intro) A#F/AGmFD#FA#..

A#F/AGm
aku yang tersakiti..
FD#FA#
terluka di hati.. tlah terkhianati..

A#F/AGm
tibo tangi wis tak lakoni
FD#
sayang kowe ra ngerteni..
FA#
milih karo slirane..

(Chorus)
D#F
aku sing tenanan ra kurang berjuang..
A#DmGm
tapi kok malah dia yang kau sayang..
CmD#
cukup semene.. raiso diteruske
F
critoku ro kowe.. huu uu..

D#
aku sing kelaran
F
malah mok anggep guyonan
A#DmGm
ngarep pinangan dadine kenangan..
Cm
wis pancen nasipe
D#FA#
aku demi kowe.. kowene demikian..

(Int.) A#F/AGmFD#FA#..
D#FA#DmGm
CmD#FA#..

A#F/AGm
tibo tangi wis tak lakoni
FD#
sayang kowe ra ngerteni..
FA#
milih karo slirane..

(Chorus)
D#F
aku sing tenanan ra kurang berjuang..
-D#DmCmGm
tapi kok malah dia yang kau sayang..
CmD#
cukup semene.. raiso diteruske
F
critoku ro kowe.. huu uu..

D#
aku sing kelaran
F
malah mok anggep guyonan
A#DmGm
ngarep pinangan dadine kenangan..
Cm
wis pancen nasipe
D#FA#
aku demi kowe.. kowene demikian..

(Intro) D#FA#

(Chorus)
D#F
aku sing tenanan ra kurang berjuang..
A#DmGm
tapi kok malah dia yang kau sayang..
CmD#
cukup semene.. raiso diteruske
F
critoku ro kowe.. huu uu..

D#
aku sing kelaran
F
malah mok anggep guyonan
A#DmGm
ngarep pinangan dadine kenangan..
Cm
wis pancen nasipe
D#FA#
aku demi kowe.. kowene demikian..

Cm
wis pancen nasipe
D#FA#
aku demi kowe.. kowene demikian..

Cm
wis pancen nasipe
D#FA#
aku demi kowe.. kowene demikian..

Chord Gitar Terkait