Menu
Chord Dewe - Abah Lala
Chord Lagu Dewe
Kunci Gitar Dewe

(Intro) BmF#mBmF#m
GAD

D
kabeh wes ngrasakke
Bm
lelakone wong urip
GEm
bungah susah tibo tangi..
ADA
kabeh wes ngelakoni..

D
dalan rejeki manungso
Bm
ora iso podo..
GEm
gari usahane, lan dongane..
AD
di akehi syukure..

(Chorus)
Bm
ora usah ngurusi
F#m
urusane wong liyo
G
ojo butuh ngawur
A
rejeki ono sing ngatur..

Bm
ora usah ngurusi
F#m
urusane wong liyo
G
mending sregep kerjo
AD
kanggo mikir keluargo..

(Intro) GADBm
GAD

G
rekoso aku kok ece
D
kepenak mbok rasani
Em
susahku tak geguyu
A
nelongso tenan uripku

G
pancen iki dalanku
D
wes dadi nasibku
Em
sregepo nyambut gawe
A
ben iso umum kancane..

D
uwis tak sabarke
Bm
tak trimo meneng wae
GEm
tak dongakake kanggo kowe..
AD
ndang sadar pikire..

(Intro) BmF#mBmF#m
GAD

D
kabeh wes ngrasakke
Bm
lelakone wong urip
GEm
bungah susah tibo tangi..
ADA
kabeh wes ngelakoni..

D
dalan rejeki manungso
Bm
ora iso podo..
GEm
gari usahane, lan dongane..
AD
di akehi syukure..

(Chorus)
Bm
ora usah ngurusi
F#m
urusane wong liyo
G
ojo butuh ngawur
A
rejeki ono sing ngatur..

Bm
ora usah ngurusi
F#m
urusane wong liyo
G
mending sregep kerjo
AD
kanggo mikir keluargo..

(Intro) GADBm
GAD

G
rekoso aku kok ece
D
kepenak mbok rasani
Em
susahku tak geguyu
A
nelongso tenan uripku

G
pancen iki dalanku
D
wes dadi nasibku
Em
sregepo nyambut gawe
A
ben iso umum kancane..

D
uwis tak sabarke
Bm
tak trimo meneng wae
GEm
tak dongakake kanggo kowe..
AD
ndang sadar pikire..

Chord Gitar Terkait