Menu
Chord Digawe Asik By Nella Kharisma
Chord Lagu Digawe Asik
Kunci Gitar Digawe Asik
(Intro) AmFGAm
AmFGAm

Am
Janjine arep di rabi
F
Nganti saiki ra ono bukti
G
Jane lali opo nglali
E
Yen ra sido yo wes tresnomu tak prei..

Am
Janjine arep di rabi
F
Malah ngilang nganti saiki
G
Jane kepincut cah endi
EAm
Yen ra sido rabi yo wes tak esemi..

(Intro) AmFGE
AmFGEAm

Am
Aku mung mbo semayani
G
PHP yen bakal rabi
F
Mergo tresno kowe tak enteni
C
Tapi engkau yang lupa diri
GAm
Kecantol wong liyo terus lali..

Am
Timbang mumet mikir kowe
G
Penak gawe turu wae
F
Njero ngimpi golek liyane
C
Yo wes ben kowe tak lalekne
GAm
Mbo tinggal mlayu tak esemi wae..

GE
Tak esemi wae..
GE
Digawe asik mikir liyane..

(Chorus)
Am
Janjine arep di rabi
F
Nganti saiki ra ono bukti
G
Jane lali opo nglali
E
Yen ra sido yo wes tresnomu tak prei..

Am
Janjine arep di rabi
F
Malah ngilang nganti saiki
G
Jane kepincut cah endi
EAm
Yen ra sido rabi yo wes tak esemi..

(Intro) AmFGE
AmFGEAm

Am
Aku mung mbo semayani
G
PHP yen bakal rabi
F
Mergo tresno kowe tak enteni
C
Tapi engkau yang lupa diri
GAm
Kecantol wong liyo terus lali..

Am
Timbang mumet mikir kowe
G
Penak gawe turu wae
F
Njero ngimpi golek liyane
C
Yo wes ben kowe tak lalekne
GAm
Mbo tinggal mlayu tak esemi wae..

GE
Tak esemi wae..
GE
Digawe asik mikir liyane..

(Chorus)
Am
Janjine arep di rabi
F
Nganti saiki ra ono bukti
G
Jane lali opo nglali
E
Yen ra sido yo wes tresnomu tak prei..

Am
Janjine arep di rabi
F
Malah ngilang nganti saiki
G
Jane kepincut cah endi
EAm
Yen ra sido rabi yo wes tak esemi..

Chord Gitar Terkait