Menu
Chord Digondol Kucing feat. Irenne Ghea - Didi Kempot
Chord Lagu Digondol Kucing feat. Irenne Ghea
Kunci Gitar Digondol Kucing Feat. Irenne Ghea

Capo di fret 2

(Intro) CDmGC
FCGCG

CG
botole garing, entek isine
GC
iwake ilang, digondhol kucing
CF
tak ilang-iling, kari tilase
FCGC
tiwas kepengen ndhuk, digondhol kucing

CG
setengah mateng mas, tempe mendoan
GC
ngersakke pinten.. kangge surungan
CF
setengah mendem mas, terbang melayang
FCGC
nganti ra eling eee, uwis lali tenan

(Intro) DmGC
DmGC

Dm
angkat tangan tinggi-tinggi
Em
goyang ngibing sampai pagi
DmGC
miring sithik sri ben tambah assoy
Dm
jogingan ketiban sampur
Em
kantuk nyawer ojo ngrangkul
DmGC
lapan enam mas, sing penting akur..

(Int.) CGGC
CFFCGCG

CG
ngesir wong manis, larang regane
GC
rak tinggal noleh, digondhol kucing
CF
ojo mungil lamis, abang abang lambe
FCGC
tiwas tak pikir eee, digondhol kucing

CG
ngono yo ngono mas, neng ojo ngene
GC
ojo cemburu.. trus gawe gawe
CF
wong sampun telas mas, niki wektune
FCGC
biso dilanjut mas, ngibing neng kene

(Intro) DmGC
DmGC

Dm
angkat tangan tinggi-tinggi
Em
goyang ngibing sampai pagi
DmGC
miring sithik sri ben tambah assoy
Dm
jogetan ketiban sampur
Em
kantuk nyawer ojo ngrangkul
DmGC
lapan enam mas, sing penting akur..

DmGC
sing disawer.. digondhol kucing..

(Outro) C..

Chord Gitar Terkait