Menu
Chord Dinggo Bukti (feat. YK Brass Ensemble) By OM Wawes
Chord Lagu Dinggo Bukti (feat. YK Brass Ensemble)
Kunci Gitar Dinggo Bukti (feat. Yk Brass Ensemble)
Capo di fret 2

(Intro) FEmD#GCC..
D.. -AD.. -A
D.. -A

DABmF#m
Umpomo kowe ngerti roso atiku iki
GD
Senadyan urip sesandingan
EmA
nanging ati ora krasan

DA
Wes tak cobo tak lakoni
BmF#m
Wes tak cobo tak ngerteni
GD
Nanging ati ora iso kuat
EmA
Nyonggo loro mergo omonganmu
D
Sing nglarani ati..

(Chorus)
G
kowe ora tau ngrumangsani
A
Sing tak lakoni
F#mB
yo mung dinggo, dinggo bukti
EmA
Aku nrimo kowe opo wae kahanane
D
sewu siji masalahe..

G
kowe ora tau iso ngumumi
A
Bakal tak dongake
F#mB
tekan kapan wae mugo gusti..
EmA
Isih sayang kowe, gelem ngandani kowe
D
Mugo nyaman karo liyane

(Interlude) BmF#m
EmAD
EmAF#mBm
EmADEmF#mG..

DABm
Urip iki mung sepisan
F#mGD
ojo nganti ngrusak seduluran
EmA
senadyan wis ra sesandingan
DABm
Ati iki tetep sayang
F#mGD
nanging tresno ra kudu duweni
EmA
Yen kui dalane..
D
Kudu tak lakoni..

(Chorus)
G
kowe ora tau ngrumangsani
A
Sing tak lakoni
F#mB
yo mung dinggo, dinggo bukti
EmA
Aku nrimo kowe opo wae kahanane
D
sewu siji masalahe..

G
kowe ora tau iso ngumumi
A
Bakal tak dongake
F#mB
tekan kapan wae mugo gusti..
EmA
Isih sayang kowe, gelem ngandani kowe
D
Mugo nyaman karo liyane..

(Intro) A#..

(Chorus) (Overtone)
FA#
kowe ora tau ngrumangsani
C
Sing tak lakoni
AmD
yo mung dinggo, dinggo bukti
GmC
Aku nrimo kowe opo wae kahanane
F
sewu siji masalahe..

A#
kowe ora tau iso ngumumi
C
Bakal tak dongake
AmD
tekan kapan wae mugo gusti..
GmC
Isih sayang kowe, gelem ngandani kowe
F
Mugo nyaman karo liyane..

(Outro) FEmD#G
CmA#GmD#-DmCm..





(Intro) GF#mFADD..
E.. -BE.. -B
E.. -B

EBC#mG#m
Umpomo kowe ngerti roso atiku iki
AE
Senadyan urip sesandingan
F#mB
nanging ati ora krasan

EB
Wes tak cobo tak lakoni
C#mG#m
Wes tak cobo tak ngerteni
AE
Nanging ati ora iso kuat
F#mB
Nyonggo loro mergo omonganmu
E
Sing nglarani ati..

(Chorus)
A
kowe ora tau ngrumangsani
B
Sing tak lakoni
G#mC#
yo mung dinggo, dinggo bukti
F#mB
Aku nrimo kowe opo wae kahanane
E
sewu siji masalahe..

A
kowe ora tau iso ngumumi
B
Bakal tak dongake
G#mC#
tekan kapan wae mugo gusti..
F#mB
Isih sayang kowe, gelem ngandani kowe
E
Mugo nyaman karo liyane

(Interlude) C#mG#m
F#mBE
F#mBG#mC#m
F#mBEF#mG#mA..

EBC#m
Urip iki mung sepisan
G#mAE
ojo nganti ngrusak seduluran
F#mB
senadyan wis ra sesandingan
EBC#m
Ati iki tetep sayang
G#mAE
nanging tresno ra kudu duweni
F#mB
Yen kui dalane..
E
Kudu tak lakoni..

(Chorus)
A
kowe ora tau ngrumangsani
B
Sing tak lakoni
G#mC#
yo mung dinggo, dinggo bukti
F#mB
Aku nrimo kowe opo wae kahanane
E
sewu siji masalahe..

A
kowe ora tau iso ngumumi
B
Bakal tak dongake
G#mC#
tekan kapan wae mugo gusti..
F#mB
Isih sayang kowe, gelem ngandani kowe
E
Mugo nyaman karo liyane..

(Intro) C..

(Chorus) (Overtone)
GC
kowe ora tau ngrumangsani
D
Sing tak lakoni
BmE
yo mung dinggo, dinggo bukti
AmD
Aku nrimo kowe opo wae kahanane
G
sewu siji masalahe..

C
kowe ora tau iso ngumumi
D
Bakal tak dongake
BmE
tekan kapan wae mugo gusti..
AmD
Isih sayang kowe, gelem ngandani kowe
G
Mugo nyaman karo liyane..

(Outro) GF#mFA
DmCAmF-EmDm..

Chord Gitar Terkait