Menu
Chord Dirabi Mantan By Happy Asmara
Chord Lagu Dirabi Mantan
Kunci Gitar Dirabi Mantan
(Intro) GDBmEmAD

DGD
arep piye maneh aku kudu seleh
ADAD
ngeculke sliramu di rabi mantanmu
DGD
tak gondelono aku ra nduwe doyo
ADAD
mergo kahananku durung jelas statusku

DGD
siji penjalukku ojo di lalekne
ADAD
masio statusmu uwes dadi bojone
DGD
ra ketang sak lembar sempetno wektumu
ADADD7
kirimo kabar gawe tombo kangenku..

GD
senadyan ra neng sandingmu
BmEmAD
nanging aku neng atimu
GD
ra kudu nduweni sliramu
BmEmAD
penting wes ngerti rasamu

G
sorry banget yo mas
D
aku ngikhlasne awakmu dirabi mantanmu
A
demi masa depanmu, nanging ojo kuwatir
D
aku tetep menunggu, menunggu di sini
G
tempat biasa bertemu, ora kurang dalan
D
panggah iso ketemuan, ora kurang coro
BmEm
panggah iso andum tresno
AD
aku lan sliramu, ra biso di pisahne
G
senajan wes duwe bojo dewe dewe

D
senadyan ra neng sandingmu
BmEmAD
nanging aku neng atimu
GD
ra kudu nduweni sliramu
BmEmAD
penting wes ngerti rasamu

G
ojo lali mbesuk,
D
bojomu kon nanggap aku, ora usah bayar
A
penting mok cepaki ciu
D
aku arep joget sak kesele awakku
G
bojomu tak jak pencak, gawe jurus 87
D
sepurane sing akeh aku kakehan ngoceh
BmEm
bukan maksud hati ingin menjadi receh
AD
aku hanya sekedar ingin curhat di sini
G
kita pernah berjanji sehidup semati

D
senadyan ra neng sandingmu
BmEmAD
nanging aku neng atimu
GD
ra kudu nduweni sliramu
BmEmAD
penting wes ngerti rasamu

D
hompimpah alaihum gambreng
D
kadung sumpah selawase gandeng
D
ono teklek kecemplung segoro
D
nganti tuwek panggah iseh tresno

DGD
sepisan njalukku ojo di lalekne
ADAD
masio statusmu uwes dadi bojone
DGD
ra ketang sak lembar sempetno wektumu
ADAD
kirimo kabar gawe tombo kangenku..

GD
senadyan ra neng sandingmu
BmEmAD
nanging aku neng atimu
GD
ra kudu nduweni sliramu
BmEmAD
penting wes ngerti rasamu





(Intro) CGEmAmDG

GCG
arep piye maneh aku kudu seleh
DGDG
ngeculke sliramu di rabi mantanmu
GCG
tak gondelono aku ra nduwe doyo
DGDG
mergo kahananku durung jelas statusku

GCG
siji penjalukku ojo di lalekne
DGDG
masio statusmu uwes dadi bojone
GCG
ra ketang sak lembar sempetno wektumu
DGDGG7
kirimo kabar gawe tombo kangenku..

CG
senadyan ra neng sandingmu
EmAmDG
nanging aku neng atimu
CG
ra kudu nduweni sliramu
EmAmDG
penting wes ngerti rasamu

C
sorry banget yo mas
G
aku ngikhlasne awakmu dirabi mantanmu
D
demi masa depanmu, nanging ojo kuwatir
G
aku tetep menunggu, menunggu di sini
C
tempat biasa bertemu, ora kurang dalan
G
panggah iso ketemuan, ora kurang coro
EmAm
panggah iso andum tresno
DG
aku lan sliramu, ra biso di pisahne
C
senajan wes duwe bojo dewe dewe

G
senadyan ra neng sandingmu
EmAmDG
nanging aku neng atimu
CG
ra kudu nduweni sliramu
EmAmDG
penting wes ngerti rasamu

C
ojo lali mbesuk,
G
bojomu kon nanggap aku, ora usah bayar
D
penting mok cepaki ciu
G
aku arep joget sak kesele awakku
C
bojomu tak jak pencak, gawe jurus 87
G
sepurane sing akeh aku kakehan ngoceh
EmAm
bukan maksud hati ingin menjadi receh
DG
aku hanya sekedar ingin curhat di sini
C
kita pernah berjanji sehidup semati

G
senadyan ra neng sandingmu
EmAmDG
nanging aku neng atimu
CG
ra kudu nduweni sliramu
EmAmDG
penting wes ngerti rasamu

G
hompimpah alaihum gambreng
G
kadung sumpah selawase gandeng
G
ono teklek kecemplung segoro
G
nganti tuwek panggah iseh tresno

GCG
sepisan njalukku ojo di lalekne
DGDG
masio statusmu uwes dadi bojone
GCG
ra ketang sak lembar sempetno wektumu
DGDG
kirimo kabar gawe tombo kangenku..

CG
senadyan ra neng sandingmu
EmAmDG
nanging aku neng atimu
CG
ra kudu nduweni sliramu
EmAmDG
penting wes ngerti rasamu

Chord Gitar Terkait