Menu
Chord Ditinggal Pas Sayang Sayange - Safira Inema
Chord Lagu Ditinggal Pas Sayang Sayange
Kunci Gitar Ditinggal Pas Sayang Sayange
Capo di fret 1

(Intro) FGAm
FGAm
FGEmAm
FGAm

AmC
loro rasane ati..
GAm
nganti ra biso lali
EmG
tresno tulus songko ati..
CE
di larani..
FG
kowe janji tresno..
CAm
tulus songko ati..
FEmAm
nyatane kowe.. nggawe loro ati..

AmC
piye kabarmu sayang..
GAm
opo kowe eling aku..
Em
mbiyen sing mbok tinggal
GCE
tanpo.. mesakne..
FG
kowe ninggal aku..
CAm
pas sayang sayange
FEmAm
lungamu ninggal.. tatu neng atiku..

(Chorus)
AmC
tatu neng atiku loro rasane
DmC
nganti koyo diiris iris rasane
DmC
mergo naliko aku sayang sayange
Em
kowe mutus tresno cukup sak mene

AmC
keronto ronto ati rasane
DmC
koyo ra biso tak ibaratake
DmC
among mergo masalah sing sepele
EmAm
kowe nduwe tresno liyane..

(Int.) AmEmDmC
AmEmDmG
FGEmAm
FGAm

AmC
loro rasane ati..
GAm
nganti ra biso lali
EmG
tresno tulus songko ati..
CE
di larani..
FG
kowe janji tresno..
CAm
tulus songko ati..
FEmAm
nyatane kowe.. nggawe loro ati..

AmC
piye kabarmu sayang..
GAm
opo kowe eling aku..
Em
mbiyen sing mbok tinggal
GCE
tanpo.. mesakne..
FG
kowe ninggal aku..
CAm
pas sayang sayange
FEmAm
lungamu ninggal.. tatu neng atiku..

(Chorus)
AmC
tatu neng atiku loro rasane
DmC
nganti koyo diiris iris rasane
DmC
mergo naliko aku sayang sayange
Em
kowe mutus tresno cukup sak mene

AmC
keronto ronto ati rasane
DmC
koyo ra biso tak ibaratake
DmC
among mergo masalah sing sepele
EmAm
kowe nduwe tresno liyane..

(Outro) AmEmDmC
AmEmDmGAm





(Intro) F#G#A#m
F#G#A#m
F#G#FmA#m
F#G#A#m

A#mC#
loro rasane ati..
G#A#m
nganti ra biso lali
FmG#
tresno tulus songko ati..
C#F
di larani..
F#G#
kowe janji tresno..
C#A#m
tulus songko ati..
F#FmA#m
nyatane kowe.. nggawe loro ati..

A#mC#
piye kabarmu sayang..
G#A#m
opo kowe eling aku..
Fm
mbiyen sing mbok tinggal
G#C#F
tanpo.. mesakne..
F#G#
kowe ninggal aku..
C#A#m
pas sayang sayange
F#FmA#m
lungamu ninggal.. tatu neng atiku..

(Chorus)
A#mC#
tatu neng atiku loro rasane
D#mC#
nganti koyo diiris iris rasane
D#mC#
mergo naliko aku sayang sayange
Fm
kowe mutus tresno cukup sak mene

A#mC#
keronto ronto ati rasane
D#mC#
koyo ra biso tak ibaratake
D#mC#
among mergo masalah sing sepele
FmA#m
kowe nduwe tresno liyane..

(Int.) A#mFmD#mC#
A#mFmD#mG#
F#G#FmA#m
F#G#A#m

A#mC#
loro rasane ati..
G#A#m
nganti ra biso lali
FmG#
tresno tulus songko ati..
C#F
di larani..
F#G#
kowe janji tresno..
C#A#m
tulus songko ati..
F#FmA#m
nyatane kowe.. nggawe loro ati..

A#mC#
piye kabarmu sayang..
G#A#m
opo kowe eling aku..
Fm
mbiyen sing mbok tinggal
G#C#F
tanpo.. mesakne..
F#G#
kowe ninggal aku..
C#A#m
pas sayang sayange
F#FmA#m
lungamu ninggal.. tatu neng atiku..

(Chorus)
A#mC#
tatu neng atiku loro rasane
D#mC#
nganti koyo diiris iris rasane
D#mC#
mergo naliko aku sayang sayange
Fm
kowe mutus tresno cukup sak mene

A#mC#
keronto ronto ati rasane
D#mC#
koyo ra biso tak ibaratake
D#mC#
among mergo masalah sing sepele
FmA#m
kowe nduwe tresno liyane..

(Outro) A#mFmD#mC#
A#mFmD#mG#A#m

Chord Gitar Terkait