Menu
Chord Ditinggal Rabi By PJR Microphone
Chord Lagu Ditinggal Rabi
Kunci Gitar Ditinggal Rabi
(Intro) AmGAm
AmGC
DmEAm

AmGAm
atiku rasane loro
F
nyawang kowe..
GC
rabi ro wong liyo
CGAm
nangis getih eluhku
EmF
remuk ajur rosoku
GAm
kowe tego ninggal aku

AmGAm
opo iki wis dalane
FGC
kudu pisah.. kelangan tresnane
CGAm
kudu kuat atiku,
EmF
kudu kuat batinku
GAm
senajan nyekso tresnoku

(Chorus)
CG
dek opo kowe lali
AmEm
karo sumpah janjimu
FC
biyen bakal ngancani
FG
urip tekan matiku

CG
pancene kowe tego
AmEm
medot tali asmoro
FC
rabi karo wong liyo
FGC
mblenjani tresnoku nelongso

AmGAm
atiku rasane loro
F
nyawang kowe..
GC
rabi ro wong liyo
CGAm
nangis getih eluhku
EmF
remuk ajur rosoku
GAm
kowe tego ninggal aku

AmGAm
opo iki wis dalane
FGC
kudu pisah.. kelangan tresnane
CGAm
kudu kuat atiku,
EmF
kudu kuat batinku
GAm
senajan nyekso tresnoku

(Chorus)
CG
dek opo kowe lali
AmEm
karo sumpah janjimu
FC
biyen bakal ngancani
FG
urip tekan matiku

CG
pancene kowe tego
AmEm
medot tali asmoro
FC
rabi karo wong liyo
FGC
mblenjani tresnoku nelongso

CG
mbiyen tak tandur pari,
Am
tukule suket teki
Em
wes kadung tak pacari
F
malah ditinggal rabi
C
kowe tego nglarani
F
mblenjani janji suci
G
neng solo kembange ilang
G
wong tresno wani kelangan

(Chorus)
CG
dek opo kowe lali
AmEm
karo sumpah janjimu
FC
biyen bakal ngancani
FG
urip tekan matiku

CG
pancene kowe tego
AmEm
medot tali asmoro
FC
rabi karo wong liyo
FGC
mblenjani tresnoku nelongso

CG
dek opo kowe lali
AmEm
karo sumpah janjimu
FC
biyen bakal ngancani
FG
urip tekan matiku

CG
pancene kowe tego
AmEm
medot tali asmoro
FC
rabi karo wong liyo
FGC
mblenjani tresnoku nelongso

Chord Gitar Terkait