Menu
Chord Dongakno Aku - AHS feat. Intan Rahma
Chord Lagu Dongakno Aku
Kunci Gitar Dongakno Aku

(Intro) AEF#mC#m
DABmEA

AF#m
mangkat esuk.. bali mesti mbengi..
DE
kadang petok.. nanging ora mesti..
C#mF#mC#mF#m
yowis ora popo.. aku kudu iso..
DE
penting sesok.. uripmu iso mulyo..

AF#m
ndelok mburi.. kadang aku iri
DE
eling kowe.. sing ono ning ati
C#mF#mC#mF#m
mugi Gusti ora.. jeleh le maringi..
DE
kowe sabar.. terus gelem ngenteni..

DA
suatu saat nanti.. bakal tak tepati
F#m
kabeh janjiku neng kowe
E
aku ora bakal lali..
DA
mungkin du saiki.. nanging kuwi pasti
BmE
tetep neng sandingku terus ngancani aku..

(Chorus)
AE
dongakno dadi rejeki
F#mC#m
aku lungo awan mbengi
DA
panas udan ra perduli
BmE
mergo kowe aku wani..

AE
senadyan akeh pacoban
F#mC#m
neng ngarep ngalangi dalan
DA
alon-alon penting tekan
BmEA
dinggo bebarengan sesok masa depan..

(Int.) AEF#mC#m
DABmE
AEF#mC#m
DABmEA

AF#m
ngati-ati.. rasah nyawang mburi
DE
kangen kowe.. sesok bakale mari
C#mF#mC#mF#m
mugi Gusti ora.. jeleh le maringi..
DE
aku sabar terus gelem ngenteni..

DA
suatu saat nanti.. bakal tak tepati
F#m
kabeh janjiku neng kowe
E
aku ora bakal lali..
DA
mungkin du saiki.. nanging kuwi pasti
BmE
tetep neng sandingku terus ngancani aku..

(Chorus)
AE
dongakno dadi rejeki
F#mC#m
aku lungo awan mbengi
DA
panas udan ra perduli
BmE
mergo kowe aku wani..

AE
senadyan akeh pacoban
F#mC#m
neng ngarep ngalangi dalan
DA
alon-alon penting tekan
BmEA
dinggo bebarengan sesok masa depan..

AE
mugo diberkahi Gusti
F#mC#m
lungamu nggolek rejeki
DA
terus diparingi lancar
BmE
telaten sing penting sabar

AE
dongaku terus nggo kowe
F#mC#m
ngati-ati sak tekane
DA
ra lali ro ngibadahe
BmEA
kurangi sambate akehi syukure..

Chord Gitar Terkait