Menu

Chord Klenik Genk

Chord Dudu Nggo Aku - Klenik Genk
Chord Lagu Dudu Nggo Aku
Kunci Gitar Dudu Nggo Aku

(Intro) CG/BAmEmFCG

CG/B - EAm
nyawang ning njero ati..
GmCFEm
ono kowe sing tak sayang
DmG
berharap ra bakal ilang

CG/BAm
roso ning njero ati
GmEmFDm
wedi ku dadi kenangan
G
mergo aku wis berjuang..

(Chorus)
FG
aku sing selalu ngerti..
EmAm
karep atimu snajan ono sing duweni
Dm
tapi salahku mung siji
G
aku terlalu gemati..

FG
pangapurane aku..
EmAm
ngarep kowe iseh tetep ning uripku
Dm
pengenku nyanding sliramu
GCG
tapi bahagiamu dudu nggo aku..

CG/BAmA
apa yang engkau cari..
DmA
yang tak ada di diriku
G
hingga kau melupakanku..

CG/BAmA
tak usah kau mencari..
Dm
aku yang memilih pergi
G
jangan pernah kau sesali..

(Int.) FGEmADmG

DmEm
dan kembalilah bersamanya
FD
kan ku pendam semua luka
G
kan ku usap air mata..

(Chorus)
FG
aku sing selalu ngerti..
EmAm
karep atimu snajan ono sing duweni
Dm
tapi salahku mung siji
G
aku terlalu gemati..

FG
pangapurane aku..
EmAm
ngarep kowe iseh tetep ning uripku
Dm
pengenku nyanding sliramu
GFG#
tapi bahagiamu dudu nggo aku..
C
dudu nggo aku..

Chord Gitar Terkait