Menu
Chord Embuh - Hendra Kumbara
Chord Lagu Embuh
Kunci Gitar Embuh
DDMaj7D6DMaj7
huu..uu... huu..uu..
DDMaj7D6DMaj7
huu..uu... huu..uu..

DDMaj7
saben ketemu kowe
D6D7
rak iso tak critake
BmAG
rasane.. embuh..
Em
arep ngomong rak metu
C
ilat dadakan kaku
A
tak pikir jeru
(D)
nganti rak iso turu..

DDMaj7D6DMaj7
huu..uu... huu..uu..

DDMaj7
saben cedak awakmu
D6D7
mung iso ngguya ngguyu
BmAG
rasane.. embuh..
Em
arep nembung rak wani
C
mung tak pendem ning ati
A
yen wayah wengi
DEmA
tansah kegowo ngimpi..

(Chorus)
DF#m
wes pirang-pirang taun
GB7
mung tak pendem roso iki
EmA
wes nganti ora ketung
DEmA
nggonku arep ngucapake
DF#m
nanging nganti seprene
GGm
durung dadi gawe
DA (D)
arep ngomong 'aku tresno kowe'

DDMaj7D6DMaj7
huu..uu... huu..uu..

DDMaj7
saben cedak awakmu
D6D7
mung iso ngguya ngguyu
BmA (E)
rasane.. embuh..

(Int.) EEMaj7E6EMaj7
C#mBA

F#m
arep nembung rak wani
D
mung tak pendem ning ati
B
yen wayah wengi
EF#mB
tansah kegowo ngimpi..

(Chorus)
EG#m
wes pirang-pirang taun
AC#7
mung tak pendem roso iki
F#mB
wes nganti ora ketung
EF#mB
nggonku arep ngucapake
EG#m
nanging nganti seprene
AAm
durung dadi gawe
EBEC#m
arep ngomong 'aku tresno kowe'
F#mBEC#m
arep ngomong 'aku tresno kowe'
F#mB (E)
arep ngomong.. 'aku tresno kowe'

EEMaj7E6EMaj7
huu..uu... huu..uu..
EEMaj7
huu..uu...

Chord Gitar Terkait