Menu
Chord Eri - Syahiba Saufa
Chord Lagu Eri
Kunci Gitar Eri

AmGFAm
eri.. alus tapi drawasi..
DmAm
sing tangar biso natoni..
GEmAm
dung keneng rasane perih..

(Intro) AmGFAm
DmAmFGAm

AmGAm
padahal isun uwis ngati-ngati..
DmAm
sedurunge mbalesi..
DmAm
welase riko hang koyo-koyo'o
GEmAm
ngademaken nong ati..

AmGAm
mulo nyatane temokeno bedo..
DmAm
luput hang dijanjekno..
DmAm
tiwas percoyo.. riko malah ngeliyo
GEmAmEmG
pungkase ati loro..

(Chorus)
AmGFAm
eri.. alus tapi drawasi..
DmAm
sing tangar biso natoni..
GEmAmG
dung keneng rasane perih..

AmGFAm
podo.. nyang wong hang koyo riko..
DmAm
lagune mung sandiworo..
GEmAm
dung keneng rasane loro..

(Int.) AmGFGAm
AmGFAm
DmAm
GEmAm..

AmGAm
mulo nyatane temokeno bedo..
DmAm
luput hang dijanjekno..
DmAm
tiwas percoyo.. riko malah ngeliyo
GEmAmEmG
pungkase ati loro..

(Chorus)
AmGFAm
eri.. alus tapi drawasi..
DmAm
sing tangar biso natoni..
GEmAmG
dung keneng rasane perih..

AmGFAm
podo.. nyang wong hang koyo riko..
DmAm
lagune mung sandiworo..
GEmAm
dung keneng rasane loro..

(Outro) GEmAm

Chord Gitar Terkait