Menu
Chord Esem Perpisahan - James AP
Chord Lagu Esem Perpisahan
Kunci Gitar Esem Perpisahan
Capo di fret 3

(Intro) CEmFG

CEm
iling mageh jaman semono..
FG
omong riko.. mageh jangget ring dodo..
CEm
ngomong jare duwe angenan..
FGC
sing memengan.. gawe.. ati iki tenang..

G/BAmEm
sakat ono omongan
FC
riko rep tunangan
G/BAmEm
muntab rasane ati..
FG
sing percoyo takdir dadi gedigi..

(Chorus)
FGC
sing paran paran riko gerojog wedang..
FGAm
rosake ati makne isun hang nyandang..
FGC
esem sun iki nggo sangu perpisahan..
FG
pesen isun mung siji..
EmAmDm
ojo lali.. isun lan riko
FmC
tau mimpi dadi siji..

(Int.) FGEmAm
DmGC

G/BAmEm
sakat ono omongan
FC
riko rep tunangan
G/BAmEm
muntab rasane ati..
FG
sing percoyo takdir dadi gedigi..

(Chorus)
FGC
sing paran paran riko gerojog wedang..
FGAm
rosake ati makne isun hang nyandang..
FGC
esem sun iki nggo sangu perpisahan..
FG
pesen isun mung siji..
EmAmDm
ojo lali.. isun lan riko..
FmC
tau mimpi dadi siji..





(Intro) D#GmG#A#

D#Gm
iling mageh jaman semono..
G#A#
omong riko.. mageh jangget ring dodo..
D#Gm
ngomong jare duwe angenan..
G#A#D#
sing memengan.. gawe.. ati iki tenang..

DmCmGm
sakat ono omongan
G#D#
riko rep tunangan
DmCmGm
muntab rasane ati..
G#A#
sing percoyo takdir dadi gedigi..

(Chorus)
G#A#D#
sing paran paran riko gerojog wedang..
G#A#Cm
rosake ati makne isun hang nyandang..
G#A#D#
esem sun iki nggo sangu perpisahan..
G#A#
pesen isun mung siji..
GmCmFm
ojo lali.. isun lan riko
G#mD#
tau mimpi dadi siji..

(Int.) G#A#GmCm
FmA#D#

DmCmGm
sakat ono omongan
G#D#
riko rep tunangan
DmCmGm
muntab rasane ati..
G#A#
sing percoyo takdir dadi gedigi..

(Chorus)
G#A#D#
sing paran paran riko gerojog wedang..
G#A#Cm
rosake ati makne isun hang nyandang..
G#A#D#
esem sun iki nggo sangu perpisahan..
G#A#
pesen isun mung siji..
GmCmFm
ojo lali.. isun lan riko..
G#mD#
tau mimpi dadi siji..

Chord Gitar Terkait